WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Berki Vendégl? és Hotel
Hungary: :
Körmend 9900:  Rákóczi Ferenc út 77   
Berki Vendégl? és Hotel is located in Körmend, just 28 miles from Moravske-Toplice. Guests can enjoy the on-site restaurant. Free private parking is available on site. Each room is equipped with a private bathroom equipped with a bathtub or shower. A flat-screen TV with cable channels is available. There is a 24-hour front desk at the property. Loipersdorf bei Fürstenfeld is 23 miles from Berki Vendégl? és Hotel, and Bad Blumau is 26 miles from the property. The nearest airport is Hévíz?Balaton Airport, 35 miles from Berki Vendégl? és Hotel.
A Berki Vendégl? és Hotel mintegy 1,5 km-re fekszik Körmend városközpontjától. A szálloda étteremmel, bárral és ingyenes Wi-Fi-vel várja vendégeit. A szálláshelyen étterem is m?ködik. A helyszíni privát parkolás díjmentes. Valamennyi szobában TV és saját, zuhanyzós fürd?szoba található. A szobák egy része légkondicionált. A recepció a nap 24 órájában nyitva tart. A részben légkondicionált étteremben magyar és nemzetközi ételeket kínálnak, borok széles választékának kíséretében. Az osztrák határ 25 km-re, Bad Blumau pedig 42 km-re fekszik a Berki Vendégl? és Hotel szállásától.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1511109136

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Berki Vendégl? és Hotel - Image1 Berki Vendégl? és Hotel - Image2 Berki Vendégl? és Hotel - Image3 Berki Vendégl? és Hotel - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by