WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Csodaszarvas Vendégházak
Hungary: :
Rábahidvég 9777:  035/18. Hrsz.   
Showcasing a barbecue, playground and terrace, Csodaszarvas Vendégházak is located in Rábahidvég in the region of Vas, just 29 miles from Hévíz. Free private parking is available on site. Certain rooms include views of the lake or garden. Every room is fitted with a private bathroom. A flat-screen TV is available. There is a shared kitchen at the property. You can play ping-pong at the guesthouse. Loipersdorf bei Fürstenfeld is 30 miles from Csodaszarvas Vendégházak, and Bükfürd? is 22 miles away. The nearest airport is Hévíz?Balaton Airport, 33 miles from Csodaszarvas Vendégházak.
A játszótérrel és terasszal rendelkez? szálláshely Vas megyében, Rábahídvégen, Hévízt?l mindössze 47 km-re fekszik. A szálláshelyen díjmentesen igénybe vehet? a privát parkoló.Néhány szobából a tóra vagy a kertre nyílik kilátás. A Csodaszarvas Vendégházak egész épületében ingyenes a Wi-Fi. TV is rendelkezésre áll. A vendégek kikapcsolódásáról különböz? tevékenységek, programok gondoskodnak felár ellenében: lovaglás, horgászat, kajak-kenu és canopy (kötélcsúszás), valamint szaunázás. Loipersdorf bei Fürstenfeld 48 km-re, Bükfürd? pedig 35 km-re található.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1511109134

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Csodaszarvas Vendégházak - Image1 Csodaszarvas Vendégházak - Image2 Csodaszarvas Vendégházak - Image3 Csodaszarvas Vendégházak - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by