WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Oreg Halász Hotel és Étterem
Hungary: :
Tát 2534:  Fo út 2   
Located 20 metres from the River Danube, this traditional hotel in Tat has offers free Wi-Fi, a restaurant and a large garden. Rental bicycles and a sauna are available. Öreg Halász Hotel és Étterem provides rooms with wooden furniture and floral fabrics. Each room includes a private bathroom, satellite TV and a fan. A full cooked breakfast is provided each morning. Traditional Hungarian meals are served in the restaurant, including many fish specialities. Öreg Halász is 12 km from Esztergom and the Slovakian border.
A Tat faluban, a Dunától 20 méterre fekvő, tradicionális stílusú szálloda ingyenes Wi-Fivel, étteremmel és egy nagy kerttel várja a vendégeket. A szaunával rendelkező hotelben kerékpárok is bérelhetők. Az Öreg Halász Hotel és Étterem szobái fából készült bútorokkal és virágos mintájú szövettel felszereltek. Minden szoba saját fürdőszobával, műholdas TV-vel és ventilátorral felszerelt. Minden nap büféreggeli áll rendelkezésre. Az étteremben hagyományos magyar ételeket, köztük halspecialitásokat szolgálnak fel. Az Öreg Halász szálloda Esztergomtól és a szlovák határtól 12 km-re található.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1350150513

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Oreg Halász Hotel és Étterem - Image1 Oreg Halász Hotel és Étterem - Image2 Oreg Halász Hotel és Étterem - Image3 Oreg Halász Hotel és Étterem - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by