WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Hotel Hirschen Szálka *** star 3 three stars
Hungary: :
Szálka 7121:  Kossuth u. 68   
Featuring free WiFi, a restaurant and a terrace, Hotel Hirschen Szálka offers accommodations in Szálka. Guests can enjoy the on-site restaurant. Free private parking is available on site. A TV is provided. You can play ping-pong and darts at the hotel. Pécs is 24 miles from Hotel Hirschen Szálka, and Baja is 16 miles away.
A Hotel Hirschen Szálka épülete Szálka településén helyezkedik el a szekszárdi borvidék szívében. A Szálka-tó és a strand a település mellett található. A környező erdők a Gemenci Vadászterület részét képezik. Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre. A természetes színekkel díszített, jól megvilágított szobák kemény fapadlóval ellátottak. A kábeltévé is a felszereltség része. Az á la carte étterem hagyományos magyar ételeket és nemzetközi fogásokat szolgál fel. A vendégek pihenhetnek a ház előtti kertben. A szálloda jó kiindulópont számos gyalogtúrához. A Duna-Dráva Nemzeti Park, valamint a hagyományos falvairól és népművészetéről híres Sárköz tájegysége 20 km-en belül elérhető.Az ókori és középkori látnivalókat kínáló Pécs városa 60 km-re található. A helyszínen ingyenes privát parkoló áll rendelkezésre.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1350149316

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Hotel Hirschen Szálka - Image1 Hotel Hirschen Szálka - Image2 Hotel Hirschen Szálka - Image3 Hotel Hirschen Szálka - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by