WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Hotel Kapitany Wellness **** star 4 four stars
Hungary: :
Sumeg 8330:  Tóth Tivadar u. 19   
Located in Sümeg, 14 miles from Hévíz, Hotel Kapitany Wellness features free WiFi access and free private parking. The hotel has a playground and terrace, and guests can enjoy a meal at the restaurant. Every room includes a private bathroom equipped with a bathtub or shower. A TV with satellite channels is featured. There is a hairdresser's at the property. Sárvár is 25 miles from Hotel Kapitany Wellness, and Balatonfüred is 29 miles away. Hévíz–Balaton Airport is 21 miles from the property.
A Hotel Kapitány Wellness szálláshelye közvetlenül a Sümegi vár alatt, a 84-es út mentén helyezkedik el. A szálloda jól felszerelt wellness-részleggel, díjmentes Wi-Fi-vel, ingyenes parkolással és svédasztalos reggelivel várja vendégeit. A nyári hónapokban a sümegi vár lábánál történelmi várjátékokon és középkori királyi lakomákon vehetnek részt a látogatók. Ezen kívül fegyver- és hintókiállítást, lovasbemutatókat és lovasoktatást, valamint középkori fegyvereket bemutató lovagi tornákat is szerveznek a helyszínen. A wellness-részlegen keleti stílusú medence, gőzfürdő, szabadtéri medence, pezsgőfürdő és többféle szauna gondoskodik a teljes feltöltődésről. A wellness-kezelések között frissítő és gyógymasszázs, lazító fürdők, valamint különböző fitneszprogramok is szerepelnek.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1350148626

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Hotel Kapitany Wellness - Image1 Hotel Kapitany Wellness - Image2 Hotel Kapitany Wellness - Image3 Hotel Kapitany Wellness - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by