WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

No. 1 Hotel és Vendégház
Hungary: :
Parád 3240:  Kristály u. 435/5 Hrsz   
No. 1 Hotel és Vendégház offers accommodations in Parád. Guests can enjoy the on-site restaurant. The rooms include a TV. Certain rooms have a sitting area to relax in after a busy day. All rooms have a private bathroom equipped with a bathtub or shower. Egerszalók is 13 miles from No. 1 Hotel és Vendégház, and Eger is 15 miles from the property. The nearest airport is Budapest Liszt Ferenc Airport, 50 miles from the property.
A No. 1 Hotel és Vendégház buja, zöld környezetben, Parád központjában, a Károlyi-kastélytól 200 méterre található. A szálloda teraszos éttermében hazai ételeket kínálnak. Az egyszerű berendezésű szobák ingyenes wifivel és Mátrára nyíló kilátással rendelkeznek.Á la carte reggeli, valamint félpanzió vagy teljes panzió kérésre áll rendelkezésre áll. A helyszínen ingyenes nyilvános parkolási lehetőség biztosított. A szobákban műholdas TV és káddal ellátott, saját fürdőszoba található. Teljesen felszerelt, közös konyha vehető igénybe. A Mátra legmagasabb pontja, a Kékes alig 17 km-re található. Egerszalók gyógyfürdője és az egri vár 30 perc alatt érhető el autóval.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1350139582

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
No. 1 Hotel és Vendégház - Image1 No. 1 Hotel és Vendégház - Image2 No. 1 Hotel és Vendégház - Image3 No. 1 Hotel és Vendégház - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by