WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Abszolút Hotel és Panzió *** star 3 three stars
Hungary: :
Nyirbátor 4300:  Kossuth Lajos u. 79.   
Featuring free WiFi and a barbecue, Abszolút Hotel és Panzió offers accommodations in Nyírbátor, just 21 miles from Nyíregyháza. A terrace or patio are featured in certain rooms. Every room comes with a private bathroom equipped with a bathtub or shower. A flat-screen TV with cable channels is featured. There is a shared kitchen at the property. Debrecen International Airport is 34 miles away.
Az Abszolút Hotel és Panzió Nyírbátorban kínál szállást bárral és ingyenes wifivel. A szobákban TV és saját fürdőszoba található. A vendégek a közös konyhában készíthetik el ételeiket. Igény esetén reggeli is fogyasztható, előzetes kérés esetén pedig ebédet és vacsorát is felszolgálnak a helyszínen. Egy étterem 200 méterre található.A vendégek a mosodai szolgáltatást, a faxot és a nyomtatót is igénybe vehetik, illetve a konferencia- és rendezvénytermet is használhatják. Nyírbátor vasútállomása 200 méterre, a Sárkány termálfürdő pedig 2,2 km-re fekszik az Abszolút Hotel és Panziótól. A vendégek 15% kedvezményt kapnak a Sárkány Wellness- és Gyógyfürdő belépőjének árából. A szálláshelyen több mint 3 éjszakára megszálló vendégek számára 20%-os árengedmény biztosított.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1350137112

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Abszolút Hotel és Panzió - Image1 Abszolút Hotel és Panzió - Image2 Abszolút Hotel és Panzió - Image3 Abszolút Hotel és Panzió - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by