WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Kőkapu Vadászkastély és Hotel *** star 3 three stars
Hungary: :
Nagyhuta 3994:  Kőkapu u. 2.   
Showcasing a playground and terrace, Kőkapu Vadászkastély és Hotel is located in Nagyhuta. Guests can enjoy the on-site restaurant. You will find a 24-hour front desk and gift shop at the property. Free use of bicycles is available at this hotel and the area is popular for biking. Košice is 22 miles from Kőkapu Vadászkastély és, and Tokaj is 21 miles from the property.
Az 1800-as évek végén épült, egykori vadászházban kialakított és természetes parkkal körülvett szálloda saját horgásztóval és wellness-központtal várja vendégeit, mindössze 36 km-re Sárospataktól. A Kőkapu Vadászkastély és Hotel szobái saját erkéllyel és kanapéval felszerelt ülősarokkal, valamint műholdas TV-vel és minibárral rendelkeznek. A szobák fele a horgásztóra néz. Nagyhuta faluközpontja az erdei kisvasúttal közelíthető meg. A vendégek ellátogathatnak a mindössze 18 km-re található Hollóházi Porcelángyárba. A Hotel Kőkapu éttermében magyaros ételeket, valamint gazdag svédasztalos reggelit kínálnak minden nap. A szálloda wellness-központjában fedett medence, masszázs-szolgáltatás, jakuzzi és szauna kínálnak kellemes felüdülést.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1350057433

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Image1 Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Image2 Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Image3 Kőkapu Vadászkastély és Hotel - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by