WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Hetényi Családi Pincészet
Hungary: :
Mecseknádasd 7695:  Rékavölgyi út 17   
Showcasing a barbecue and views of the mountains, Hetényi Családi Pincészet is located in Mecseknádasd in the region of Baranya, just 15 miles from Pécs. Free private parking is available on site. A terrace or balcony are featured in certain rooms. All rooms include a private bathroom. A flat-screen TV is provided. There is a shared lounge at the property. Harkány is 28 miles from Hetényi Családi Pincészet, and Baja is 24 miles away.
A borvidéken, erdő mellett épült családi tulajdonú Hetényi Családi Pincészet vendégház Mecseknádasdon található. Vendégeinek légkondicionált szobákat és apartmanokat kínál, ingyenes wifivel. A tulajdonos saját bort is termel. A szálláshely minden szobája TV-vel ellátott, az apartmanok pedig jól felszerelt konyhával vagy konyhasarokkal rendelkeznek. Néhány egységhez erkély vagy terasz tartozik, kilátással a hegyekre. A vendégek kényelmét TV-vel rendelkező, közös étkező is szolgálja. A Hetényi Családi Pincészet tárgyalóval, utazásszervezői pulttal és vasalási szolgáltatással is várja vendégeit. A túraútvonalak közvetlenül a szálláshelytől indulnak. A szálláshelyen díjmentes parkoló biztosított.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1350054652

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Hetényi Családi Pincészet - Image1 Hetényi Családi Pincészet - Image2 Hetényi Családi Pincészet - Image3 Hetényi Családi Pincészet - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by