WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Tornyos Panzió és Étterem
Hungary: :
Matrafured 3232:  Parádi ut 25   
Peacefully set in the lush greenery of the Mátra Mountain, Tornyos Panzió és Étterem in Mátrafüred Village offers an ŕ la carte restaurant, free Wi-Fi and a sauna. Rooms at Tornyos are simply furnished and feature wooden furniture. They all come with a TV and a private bathroom with shower. Traditional Hungarian cuisine with some international dishes is served at the restaurant. Special diet menus are available on request. Guests can relax on the covered terrace on site. Panzió Tornyos has a sauna, which can be used at a surcharge. The surrounding landscape provides good opportunities for hiking. A grocery shop and a pharmacy are steps away. Palóc Puppet Museum and a bus stop can be found just 50 metres from Tornyos. Guests can use closed private parking at an extra charge. Hungary's highest peak Kékes with several ski slopes is at a distance of 5 km. Budapest is within an 80-km reach.
A Mátra buja, zöld területén, Mátrafüred falujában, csendes helyen található Tornyos Panzió és Étterem ŕ la carte éttermet, ingyenes Wi-Fi-t és szaunát kínál. A Tornyos egyszerűen berendezett szobái fából készült bútorokkal ellátottak. Minden szoba TV-vel és zuhanyzóval felszerelt, saját fürdőszobával rendelkezik. Az étterem hagyományos magyar ételeket és néhány nemzetközi ételt kínál. Speciális, diétás menük igényelhetők. A vendégek a helyszíni, fedett teraszon pihenhetnek. A Tornyos Panzió szaunát is biztosít, amely felár ellenében használható. A környező táj számos lehetőséget kínál a túrázásra. A panziótól pár lépésre egy élelmiszerbolt és egy gyógyszertár is található. A Palóc Babamúzeum és egy buszmegálló mindössze 50 méterre helyezkedik el a Tornyos épületétől. A vendégek a zárt parkolót felár ellenében használhatják. Magyarország legmagasabb csúcsa, a Kékes, amely több sípályával is rendelkezik, 5 km-re található. Budapest 80 km-re helyezkedik el.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1350052298

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Tornyos Panzió és Étterem - Image1 Tornyos Panzió és Étterem - Image2 Tornyos Panzió és Étterem - Image3 Tornyos Panzió és Étterem - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by