WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Oko-Park Panzió-Kemping és Kalandpark
Hungary: :
Szarvaskő 3323:  Borsod u. 9   
Featuring free WiFi and a barbecue, Öko-Park® Panzió-Kemping és Kalandpark is located in Szarvaskő, just 8 miles from Egerszalók. Miskolctapolca is 20 miles away. The accommodation features a cable TV. Towels are featured.Öko ® Panzió Kemping also includes a playground. Guests can enjoy a drink at the on-site bar. You can play ping-pong at the property, and the area is popular for skiing and hiking. Eger is 7 miles from Öko-Park® Panzió-Kemping és Kalandpark, and Demjén is 11 miles from the property.
A Bükki Nemzeti Park mellett épült Öko-Park ® Panzió-Kemping és Kalandpark szállása Szarvaskőn található. A vendégház ingyenes Wi-Fi-vel, étteremmel, kültéri medencével, szaunával és kalandparkkal várja vendégeit. Az allergiamentes létesítmény parkettás szobái kábel TV-vel, valamint káddal vagy zuhanyzóval felszerelt, saját fürdőszobával rendelkeznek. A kertben játszótér vehető igénybe. A legközelebbi étterem 200 méterre fekszik. Lovaglási lehetőség 300 méterre áll rendelkezésre. A környék síelésre is alkalmas. Busz- és vonatmegálló 5 perces sétával elérhető. Szilvásvárad és Eger 10 km-en belül találhatók.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1349974589

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Oko-Park Panzió-Kemping és Kalandpark - Image1 Oko-Park Panzió-Kemping és Kalandpark - Image2 Oko-Park Panzió-Kemping és Kalandpark - Image3 Oko-Park Panzió-Kemping és Kalandpark - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by