WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Belovai Apartman Dunaszentmiklós
Hungary: :
Dunaszentmiklós 2897:  Új út 25.   
Belovai Apartman Dunaszentmiklós offers accommodations in Dunaszentmiklós, 24 miles from Dobogoko and 5 miles from Tata. Belovai Apartman Dunaszentmiklós features views of the mountains and is 30 miles from Veľký Meder. The kitchen features a dishwasher, an oven and a microwave, as well as a coffee machine and a kettle. A flat-screen TV with satellite channels is available. Other facilities at Belovai Apartman Dunaszentmiklós include a spa center and indoor pool. You can play tennis at the property, and bike rental is available. The nearest airport is Budapest Liszt Ferenc Airport, 45 miles from Belovai Apartman Dunaszentmiklós.
Az ingyenes wifivel és saját terasszal rendelkező Belovai Apartman Dunaszentmiklós szálláshelye Dunaszentmiklóson található. Az apartmanhoz erkély is tartozik. A konyhában mosogatógép, sütő, mikrohullámú sütő, kávéfőző és vízforraló áll rendelkezésre. A kikapcsolódásról síkképernyős TV is gondoskodik. A kikapcsolódásról wellnessközpont, pezsgőfürdő és szezonális szabadtéri medence is gondoskodik. A szálláshelyen teniszezhetnek és kerékpárt is bérelhetnek a vendégek. Dobogókő 39 km-re, Tata pedig 8 km-re van. A környéken számos programlehetőség kínálkozik, beleértve a lovaglást és a túrázást. A legközelebbi repülőtér a 73 km-re lévő Budapest Liszt Ferenc repülőtér.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1349956394

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Belovai Apartman Dunaszentmiklós - Image1 Belovai Apartman Dunaszentmiklós - Image2 Belovai Apartman Dunaszentmiklós - Image3 Belovai Apartman Dunaszentmiklós - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by