WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Bakonyi Apartmanház - Mókus Vendéglő Restaurant
Hungary: :
Eplény 8413:  41 Veszprémi utca   
Located in Eplény, 22 miles from Siófok, Bakonyi Apartmanház - Mókus Vendéglő Restaurant features a sun terrace and views of the garden. Guests can enjoy the on-site restaurant. Free private parking is available on site. The rooms include a TV. The rooms are fitted with a private bathroom fitted with a bathtub or shower. The area is popular for skiing and hiking. Balatonfüred is 18 miles from Bakonyi Apartmanház, and Tihany is 21 miles from the property. Hévíz–Balaton Airport is 50 miles away.
A kertes Bakonyi Apartmanház - Mókus Vendéglő Restaurant épülete Eplényben található, 13 perces sétára az Eplény Síarénától. A wifi ingyenes. Az étteremben helyi fogásokat szolgálnak fel. A vendégház szobái szekrénnyel, saját fürdőszobával és műholdas TV-vel rendelkeznek. A helyszíni étteremben nemzetközi fogásokat szolgálnak fel. A szállás napozóteraszt is kínál. A környéken számos programra nyílik lehetőség, mint a síelés és a túrázás. A Nordica Síaréna 1,2 km-re helyezkedik el.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1349956046

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Bakonyi Apartmanház - Mókus Vendéglő Restaurant - Image1 Bakonyi Apartmanház - Mókus Vendéglő Restaurant - Image2 Bakonyi Apartmanház - Mókus Vendéglő Restaurant - Image3 Bakonyi Apartmanház - Mókus Vendéglő Restaurant - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by