WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Erzsébet Vendégház-- Csesznek
Hungary: :
Csesznek 8419:  Wathay u. 55.   
Located a 2-minute walk from the castle in Csesznek, Erzsébet Vendégház - Csesznek offers accommodation units with free Wi-Fi and a garden with a swimming pool and a sunbathing terrace. You can sample Hungarian cuisine in the on-site restaurant. Each unit comes with satellite TV and air conditioning. A bathroom with a shower is standard in all units. The apartments feature a large living room with a kitchenette and sofa beds. They further provide a fireplace and access to a terrace. You can relax in the on-site sauna and request a massage. Table tennis and badminton facilities are available and children can have fun on Erzsébet Vendégház’s playground. During summer, meals can be consumed on the terrace. Barbecues and wine tastings are organised on a regular basis and packed lunches can be requested. You can park your car free of charge in the courtyard. Ski passes can be bought on site and the Eplény Ski Slope is 14 km away. Veszprém is 35 km from Erzsébet Vendégház - Csesznek.
A cseszneki vártól 2 perces sétára található Erzsébet Vendégház - Csesznek szállásai ingyenes Wi-Fi-vel felszereltek. A szálláshely kertje medencével és napozóterasszal várja a vendégeket. A helyszíni étteremben magyar ételeket szolgálnak fel. A szállások műholdas TV-vel és légkondicionálóval felszereltek. Minden szálláshoz zuhanyzóval ellátott fürdőszoba tartozik. Az apartmanok nagy nappalijában konyhasarok és kihúzható kanapék állnak rendelkezésre. Az apartmanok kandallóval is ellátottak, valamint hozzáférést biztosítanak egy teraszhoz. A vendégek pihenhetnek a szaunában, vagy masszázskezeléseket vehetnek igénybe. Asztalitenisz és tollaslabda is rendelkezésre áll, a gyermekek pedig játszhatnak az Erzsébet Vendégház játszóterén. Nyáron a vendégek a teraszon is elfogyaszthatják az ételeket. A szálláshely rendszeresen szervez grillesteket és borkóstolókat. A vendégek csomagolt ebédet is igényelhetnek. Az udvaron ingyenes parkolási lehetőség biztosított. A szálláshelyen síbérleteket árusítanak. Az eplényi sípálya 14 km-re található. Veszprém 35 km-re fekszik az Erzsébet Vendégház - Csesznek szálláshelyétől.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1349955149

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Erzsébet Vendégház-- Csesznek - Image1 Erzsébet Vendégház-- Csesznek - Image2 Erzsébet Vendégház-- Csesznek - Image3 Erzsébet Vendégház-- Csesznek - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by