WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Aqua- Spa Konferencia és Wellness Hotel **** star 4 four stars
Hungary: :
Cserkeszolo 5465:  Thermál út 1.   
Featuring free WiFi and a seasonal outdoor pool, Aqua- Spa Konferencia és Wellness Hotel offers accommodations in Cserkeszőlő. The hotel has a sun terrace and sauna, and guests can enjoy a meal at the restaurant or a drink at the bar. Every room at this hotel is air conditioned and is equipped with a flat-screen TV with satellite channels. Each room is fitted with a private bathroom. Superior rooms include a sauna or a hot tub. There is a 24-hour front desk at the property. You can play ping-pong at the hotel. Kecskemét is 24 miles from Aqua-Spa Konferencia Wellness, and Szolnok is 22 miles away.
Az Aqua- Spa Konferencia és Wellness Hotel épülete Cserkeszőlő falvában található. A szálláshelyen szabadtéri és fedett medencék várják a vendégeket. A szállodától csupán 450 méterre fekszik a gyógy- és egészségügyi központ. A hotel épületében étterem is helyet kapott. A vendégek különféle szállástípusok közül választhatnak, melyekben ingyenes Wi-Fi biztosított. Az elegáns stílusú szobákban légkondicionálás, műholdas, síkképernyős TV és privát fürdőszoba található, ahol fürdőkád vagy zuhanyzó és hajszárító gondoskodik a kényelemről. Az apartmanokban és a faházakban jól felszerelt konyhasarok és étkezősarok is helyet kapott. A faházakhoz fedett, bútorozott terasz is csatlakozik. Az Aqua- Spa Konferencia és Wellness Hotel területén bár és étterem is rendelkezésre áll, ahol a nemzetközi konyha ételeit kínálják. A szálláshely díjmentes parkolási lehetőséget is biztosít.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1349953658

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Aqua- Spa Konferencia és Wellness Hotel - Image1 Aqua- Spa Konferencia és Wellness Hotel - Image2 Aqua- Spa Konferencia és Wellness Hotel - Image3 Aqua- Spa Konferencia és Wellness Hotel - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by