WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Cserkeszoloszallasok-Hoforrasszallasok ***** star 5 five stars
Hungary: :
Cserkeszolo 5465:  Csalogány út 10   
Cserkeszőlőszállások-Hőforrásszállások is quietly located in a green area of Cserkeszőlő, only 150 metres from the Cserkeszőlő Thermal Bath. Featuring free Wi-Fi and free parking, it offers a restaurant and a sauna. The restaurant serves Hungarian cuisine and international dishes. Guests can also use barbecue facilities in the garden. All accommodation units come with satellite TV. Fishing opportunities can be found at a distance of 2 km. Horsback riding is 5 km away. Körös-Maros National Park is 35 km from the Cserkeszőlőszállások-Hőforrásszállások.
A Cserkeszőlőszállások-Hőforrásszállások csendes helyen, Cserkeszőlő egy zöldellő területén helyezkedik el, mindössze 150 méterre a Cserkeszőlő Gyógyfürdőtől. A szálláshelyen ingyenes Wi-Fi-hozzáférés, ingyenes parkolási lehetőség, egy étterem és egy szauna is várja a vendégeket. Az étteremben magyar és nemzetközi ételeket szolgálnak fel. A vendégek használhatják a kerti grillezőt is. Minden szállást műholdas TV-vel láttak el. A vendégek a szálláshelytől 2 km-re horgászhatnak is. Lovagolni a vendégháztól 5 km-re lehet. A Körös-Maros Nemzeti Park 35 km-re fekszik.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1349953504

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Cserkeszoloszallasok-Hoforrasszallasok - Image1 Cserkeszoloszallasok-Hoforrasszallasok - Image2 Cserkeszoloszallasok-Hoforrasszallasok - Image3 Cserkeszoloszallasok-Hoforrasszallasok - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by