WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Sóház Hotel és Apartmanszálloda *** star 3 three stars
Hungary: :
Szolnok 5000:  Sóház út 4   
The Sóház Hotel enjoys a quiet location only 150 metres from the Tisza river. It offers air-conditioned apartments, free Wi-Fi, free private parking and free use of its tennis courts. All apartments in the Sóház Hotel és Apartmanszálloda have a fully equipped kitchen, a satellite TV and a private bathroom. There is also a bar, a sunbathing terrace and a secured car park. Within a 15-minute walk you can reach the Szolnok Train Station.
A Sóház Hotel és Apartmanszálloda egy csendes helyen áll, mindössze 150 méterre a Tiszától. A hotel légkondicionált apartmanokat, ingyenes Wi-Fi internet-hozzáférést, ingyenes parkolást és ingyenes teniszpálya használatot kínál. A Sóház Hotel és Apartmanszálloda minden apartmanjában teljesen felszerelt konyha, műholdas TV és saját fürdőszoba található. A hotelben bár, napozóterasz és biztonságos parkoló található. A szolnoki pályaudvar 15 perc sétával elérhető.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1291461997

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Sóház Hotel és Apartmanszálloda - Image1 Sóház Hotel és Apartmanszálloda - Image2 Sóház Hotel és Apartmanszálloda - Image3 Sóház Hotel és Apartmanszálloda - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by