WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Bodrogi Kúria Wellness Hotel **** star 4 four stars
Hungary: :
Inárcs 2365:     
Showcasing a seasonal outdoor pool and playground, Bodrogi Kúria Wellness Hotel is located in Inárcs, just 20 miles from Budapest. Guests can enjoy the on-site restaurant. Some accommodations have a sitting area for your convenience. The rooms have a private bathroom. For your comfort, you will find bathrobes, free toiletries and a hairdryer. A flat-screen TV with cable channels is available. There is a 24-hour front desk at the property. You can play ping-pong and pool at the hotel. Kecskemét is 31 miles from Bodrogi Kúria Hotel, and Szentendre is 29 miles from the property. The nearest airport is Budapest Liszt Ferenc Airport, 11 miles from Bodrogi Kúria Wellness Hotel.
A kierjedt fenyőerdő által körülvett, kastély stílusú Bodrogi Kúria Wellness Hotel épülete Inárcson, az M5-ös autópálya közelében helyezkedik el, Budapesttől 30 km-re délre. A szálloda fedett és szabadtéri medencével, légkondicionált szobákkal és ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel is várja vendégeit. A Wellness Hotel Bodrogi Kúria egy fürdőtó közelében fekszik. A szálloda területén különféle wellnesslétesítmények is kialakításra kerültek. Ezek közé tartozik a finn szauna, az infrakabin és a pezsgőfürdő is. Az étteremben ízletes, magyar specialitásokat és nemzetközi különlegességeket, például – a nyári időszakban – grillételeket szolgálnak fel. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér autóval 25 perc alatt elérhető.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1291409124

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Bodrogi Kúria Wellness Hotel - Image1 Bodrogi Kúria Wellness Hotel - Image2 Bodrogi Kúria Wellness Hotel - Image3 Bodrogi Kúria Wellness Hotel - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by