WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem
Hungary: :
Bonnya 7281:  Kossuth Lajos u. 90-92   
Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem is set in a beautiful and large garden, in the small village Bonnya. It offers charming, individually furnished rooms and an outdoor pool. All rooms have a private bathroom and are equipped with a safe, a TV and a minibar. Although not available in the rooms, guests have free access to Wi-Fi in public areas. The restaurant offers a mix of modern cuisine and traditional Hungarian dishes in the restaurant or on the terrace. Guests can watch the cooks while they prepare their meals in the outdoor kitchen area. Somogy Kertje Üdülőfalu provides a sauna, a hot tub and a fitness room. The pool is set amongst lush greenery. A children's playground and a covered seating area are available in the garden. Lake Balaton can be reached within an hour by car. Free private parking is offered at a location nearby.
A Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem egy szép és nagy parkban áll, Bonnya kis falvában. Vendégeit hangulatos, igényesen berendezett szobákkal és szabadtéri medencével várja. Minden saját fürdőszobás szobához széf, TV és minibár is tartozik. A szobákban nem áll rendelkezésre, de a közös helyiségekben ingyenes a Wi-Fi. Az étterem a modern konyha és hagyományos magyar fogások keverékét szolgálja fel az étkezőben vagy a teraszon. A vendégek nézhetik a szakácsokat, míg azok elkészítik ételeiket a szabadtéri konyhán. A Somogy Kertje Üdülőfalu szaunával, pezsgőfürdővel és fitneszteremmel is garantálja a kellemes időtöltést. A medence a buja kertben található. A kertben játszótér és fedett pihenősarok is csábít. A Balaton egy óra alatt elérhető autóval. A közelben ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1291408579

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem - Image1 Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem - Image2 Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem - Image3 Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by