WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Centrál Borház - Étterem és Panzió
Hungary: :
Erd 2030:  Diósdi út 3-5.   
Centrál Borház - Étterem és Panzió is located in Érd, 10 miles from Budapest and 23 miles from Dobogoko. The bed and breakfast has a playground and terrace, and guests can enjoy a drink at the bar. Free WiFi is featured throughout the property and free private parking is available on site. Every room comes with a TV. All rooms are equipped with a private bathroom equipped with a shower. Visegrád is 28 miles from Central Borhaz, and Székesfehérvár is 27 miles away. The nearest airport is Budapest Liszt Ferenc Airport, 16 miles from the property.
Érd központjában, 100 méterre található az Érd Felső vasútállomástól a Centrál Borház - Étterem és Panzió mely finom borokkal, magyar étteremmel és ingyenes Wi-Fi-vel várja vendégeit. Vacsorázzon a teraszon, miközben kertre néző kilátásban gyönyörködik. Minden modern szoba parkettával és TV-vel csábít. A saját fürdőszobákban pedig zuhanyzó szolgálja a kényelmet. A kellemes időtöltést infravörös szauna, játszótér és bár is garantálja. A Centrál Borház - Étterem és Panzió ingyenes parkolást is biztosít. A Stop Shop - Érd bevásárlóközpont és az érdi buszpályaudvar is elérhető 5 perc sétával. Budapest pedig 20 percre van autóval.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1271766347

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Centrál Borház - Étterem és Panzió - Image1 Centrál Borház - Étterem és Panzió - Image2 Centrál Borház - Étterem és Panzió - Image3 Centrál Borház - Étterem és Panzió - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by