WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Major Hotel És Palóc Apartmanház
Hungary: :
Szécsény 3170:  Salgótarjáni út 4.   
Major Hotel És Palóc Apartmanház is located in Szécsény, just 30 miles from Dudince. Free private parking is available on site. Every room comes with a TV with cable channels. The rooms come with a private bathroom equipped with a shower. Mátraszentimre is 21 miles from Major Palóc Apartmanház, and Matrafured is 27 miles from the property. The nearest airport is Budapest Liszt Ferenc Airport, 47 miles from Major Hotel És Palóc Apartmanház.
A Major Hotel És Palóc Apartmanház épülete Szécsény városában található, mindössze 15 perces sétára a városközponttól és a Forgách-kastélytól. A kerttel rendelkező szállás ingyenes Wi-Fi-hozzáférést és ingyenes parkolási lehetőséget kínál. A lakóegységek kábel-TV-vel, hűtőszekrénnyel és zuhanyzós fürdőszobával várják a vendégeket, míg az apartmanokhoz étkezősarokkal ellátott nappali és jól felszerelt konyha is tartozik. A Major Hotel És Palóc Apartmanház kertje ideális hely a pihenésre. A vendégek teniszezhetnek vagy felár ellenében lovagolhatnak is. A szálláshelytől 15 perces sétára étterem és élelmiszerbolt is található. A vasútállomás 700 méterre helyezkedik el. Az UNESCO világörökség listáján szereplő néprajzi falu, Hollókő és a kastély 17 km-re fekszik.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1270741778

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Major Hotel És Palóc Apartmanház - Image1 Major Hotel És Palóc Apartmanház - Image2 Major Hotel És Palóc Apartmanház - Image3 Major Hotel És Palóc Apartmanház - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by