WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Crocus Gere Bor Hotel Resort and Wine Spa **** star 4 four stars
Hungary: :
Villány 7773:  Diófás tér 4-12.   
Featuring free WiFi and a spa center, Crocus Gere Bor Hotel Resort and Wine Spa offers accommodations in Villány. The hotel has a sun terrace and hot tub, and guests can enjoy a meal at the restaurant. Each room at this hotel is air conditioned and is fitted with a flat-screen TV. Some accommodations include a sitting area to relax in after a busy day. The rooms are fitted with a private bathroom. Extras include bathrobes, free toiletries and a hairdryer. There is a 24-hour front desk at the property. A number of activities are available in the area, such as biking and hiking. The hotel also provides bike rental. Pécs is 18 miles from Crocus Gere Bor Hotel, and Osijek is 24 miles from the property.
A Villányi borvidék központjában épült Crocus Gere Bor Hotel Resort & Wine Spa szállásán a wellnesslétesítmények mellett kiváló borok gondoskodnak a kellemes kikapcsolódásról. Gere Attila és családja a térség legismertebb borászai közé tartozik. A Crocus Gere szállodában beltéri úszómedence, pezsgőfürdő és szauna is várja a látogatókat. A feltöltődést széleskörű masszázs- és egyéb wellnesskezelések, többek közt vinoterápiás kezelések is szolgálják. Az elegáns berendezésű szobákban nyugodt pihenésre van lehetőség, míg az étteremben az ízletes magyar konyha fogásai és a villányi térség legjobb minőségű borai közül válogathatnak a vendégek. A vezeték nélküli internet a szálloda egész területén ingyenesen vehető igénybe.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1270739329

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Crocus Gere Bor Hotel Resort and Wine Spa - Image1 Crocus Gere Bor Hotel Resort and Wine Spa - Image2 Crocus Gere Bor Hotel Resort and Wine Spa - Image3 Crocus Gere Bor Hotel Resort and Wine Spa - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by