WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Tornácos Panzió és Étterem *** star 3 three stars
Hungary: :
Hegykő 9437:  Kossuth Lajos 74-78   
The Hotel Tornácos and restaurant in the charming little village of Hegykő on the banks of Lake Neusiedl offers you up-to-date wellness facilities, nicely furnished rooms and fine cuisine. Plunge into the pool with massage jets and a counter current facility, visit the Finnish sauna, the infra-red sauna and the beauty salon or keep in shape in the fitness centre. In summer the lush green garden invites you to relax on the lawn. A dentist is available on site too. All of the nicely furnished rooms of the Tornácos guest house offer free wireless internet access and feature a refrigerator. The Tornácos restaurant offers you tasty Hungarian cuisine, like delicious specialities made from the meat of the Hungarian grey cattle. There are also various halls available for banquets and other events. The village's treasure is the thermal bath, providing various medicinal and relaxing programs in winter as well as in summer, but the UNESCO-protected surroundings are also great for fishing and cycling.
A Tornácos Panzió és Étterem Hegykő hangulatos kis településén található a Fertő-tó partján, és korszerű wellness felszereléseket, szépen berendezett szobákat és a finom konyhát kínál. Csobbanjon egyet a medencében, amely masszázsfúvókával és ellenáramoltatóval is felszerelt, vagy látogasson el a finn szaunába, az infravörös szaunába vagy a szépségszalonba, esetleg tartsa magát formában a fitneszközpontban. Nyáron a buja zöld kert csábítja Önt pihenésre a gyepen. Egy fogorvos is rendelkezésre áll a helyszínen. A Tornácos Panzió és Étterem mindegyik szépen berendezett szobája ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférési lehetőséggel és hűtőszekrénnyel rendelkezik. A Tornácos étterem ízletes magyar konyhát kínál, például a magyar szürkemarha húsából készült finom specialitásokat. Továbbá több terem is rendelkezésre áll bankettek és egyéb események számára. A falu kincse a termálfürdő, különböző gyógy- és relaxációs programokat biztosít télen éppúgy mint nyáron, de az UNESCO által védett környezet horgászáshoz és kerékpározáshoz is tökéletes.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1270738770

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Tornácos Panzió és Étterem - Image1 Tornácos Panzió és Étterem - Image2 Tornácos Panzió és Étterem - Image3 Tornácos Panzió és Étterem - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by