WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Batthyány Kastélyszálló
Hungary: :
Zalacsány 8782:  Csány L. u. 24.   
Showcasing a year-round outdoor pool, playground and sun terrace, Batthyány Kastélyszálló is located in Zalacsány. The hotel has a hot tub and sauna, and guests can enjoy a meal at the restaurant. Each room includes a TV. Some units feature a sitting area for your convenience. The rooms have a private bathroom. You will find a 24-hour front desk at the property. A variety of activities are available in the area, such as biking and hiking. The hotel also provides bike rental. Hévíz is 4.5 miles from Batthyány Kastélyszálló, and Keszthely is 8 miles from the property. The nearest airport is Hévíz–Balaton Airport, 9 miles from Batthyány Kastélyszálló.
A történelmi kastélyban kialakított Batthyány Kastélyszálló wellnessrészleggel és medencével felszerelt, nagy kerttel várja vendégeit Hévíztől és a Balatontól nyugatra. A szállodában teniszpálya és elegáns étterem is rendelkezésre áll. A parkettás szobák és apartmanok tömör fából készült bútorokkal berendezettek és saját fürdőszobával rendelkeznek. Az apartmanokhoz teljesen felszerelt konyha is tartozik. A közös helyiségekben ingyenes Wi-Fi biztosított. A wellnessközpontban medence, szauna, pezsgőfürdő, szolárium és különféle masszázskezelések kínálnak kellemes felüdülést. A szállodában biliárd, asztalitenisz és darts áll rendelkezésre, a gyerekeket pedig játszótér várja. A szomszédos 18 lyukú golfpálya kedvezménnyel látogatható.A nagy belmagasságú és nagy ablakokkal rendelkező, parkra néző, elegáns étteremben magyar ételeket szolgálnak fel. A Batthyány Kastélyszálló a csendes Zalacsány faluban található, a 76-os út mellett. A szálláshely privát parkolója ingyenesen használható.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1270737927

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Batthyány Kastélyszálló - Image1 Batthyány Kastélyszálló - Image2 Batthyány Kastélyszálló - Image3 Batthyány Kastélyszálló - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by