WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Vadgesztenye Youth Hostel
Hungary: :
Bordány 6795:  Kossuth Lajos utca 58.   
Vadgesztenye Youth Hostel is located in Bordány, just 12 miles from Szeged. Guests can enjoy the on-site restaurant. Free private parking is available on site. All rooms are fitted with a private bathroom. You will find a gift shop at the property. Bike rental is available at this hostel and the area is popular for biking and hiking. Mórahalom is 7 miles from Vadgesztenye Youth Hostel, and Palić is 16 miles from the property.
Szegedtől nyugatra, az M5/E75 autópályától 10 perces autóútra található a Vadgesztenye Youth Hostel szállása, amely házias ételekkel, ingyenes Wi-Fi-vel és őrzött parkolóval rendelkezik. A szálláshely összes szobájához saját fürdőszoba és hűtőszekrény tartozik. A szálláshely a szobákban ágyneműt és törölközőket is biztosít. A közös helyiségben a vendégek igénybe vehetik a számítógépeket, a hűtőszekrényt és a TV-t. A szálláshelyen fitneszterem is rendelkezésre áll, a kisebbek számára pedig a játszótér nyújt szórakozást. A közelben található egy park is.Ön is részt vehet az összes korosztály számára érdekes kézműves foglalkozások és programok valamelyikén. A Vadgesztenye Youth Hostel szálláshelyén találkozókat és tréningeket lehet tartani.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1270737815

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Vadgesztenye Youth Hostel - Image1 Vadgesztenye Youth Hostel - Image2 Vadgesztenye Youth Hostel - Image3 Vadgesztenye Youth Hostel - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by