WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Doni Prémium Vendégház
Hungary: :
Orfu 7677:  Herman Ottó utca 120   
Located in Orfű in the region of Baranya, 7 miles from Pécs, Doni Prémium Vendégház features a barbecue and sun terrace. Free WiFi is featured and free private parking is available on site. Each room comes with a flat-screen TV. A terrace or balcony are featured in certain rooms. You will find a shared kitchen at the property. Bike rental is available at this guest house and the area is popular for biking and hiking. Kaposvár is 22 miles from Doni Prémium Vendégház, and Harkány is 22 miles from the property.
A Doni Prémium Vendégház a Baranya megyei Orfűn, Pécstől 12 km-re helyezkedik el. A szálláshely grillezővel és a medencére nyíló kilátással várja vendégeit. A wifi ingyenes. A helyszíni magánparkoló díjmentesen használható.A szobákban síkképernyős TV gondoskodik a kikapcsolódásról. Egyes szobákhoz terasz vagy erkély is kapcsolódik. A vendégek közös konyhát is használhatják. A helyszínen kerékpár kölcsönözhető. A környéken népszerű program a lovaglás és a szörfözés. Kaposvár 35 km-re, Harkány pedig 36 km-re van a szálláshelytől.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1270735793

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Doni Prémium Vendégház - Image1 Doni Prémium Vendégház - Image2 Doni Prémium Vendégház - Image3 Doni Prémium Vendégház - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by