WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Egri Korona Borház és Borfalu
Hungary: :
Demjén 3395:  Demjén külterület   
Surrounded by a 50-hectare vineyard, the Egri Korona Borház features a gourmet restaurant, its own wine shop and an outdoor pool. It offers free Wi-Fi and free parking. All rooms are air-conditioned and have a cable TV and a terrace. The restaurant serves fine Hungarian and international cuisine and features a summer terrace. Spa facilities include a sauna, a jacuzzi and various massages. The Demjén Thermal Spa is 2 km and the city of Eger is 15 km away from the Egri Korona Borház és Borfalu in Demjén.
Az Egri Korona Borház épületét egy 50 hektáros szőlőültetvény veszi körül. Egy ínyenc étteremmel, saját borszaküzlettel és egy szabadtéri medencével várja a vendégeket. Ingyenes Wi-Fi és ingyenes parkolási lehetőség biztosított. Minden szoba légkondicionált, kábel TV-vel és terasszal felszerelt. Az étterem finom magyaros és nemzetközi ételeket kínál és egy nyári terasszal rendelkezik. A spa szolgáltatások között szerepel egy szauna, egy jakuzzi és különféle masszázsok. A Demjén Termálfürdő 2 km-re, Eger városa pedig 15 km-re fekszik az Egri Korona Borház és Borfalu területétől Demjénben.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1224857338

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Egri Korona Borház és Borfalu - Image1 Egri Korona Borház és Borfalu - Image2 Egri Korona Borház és Borfalu - Image3 Egri Korona Borház és Borfalu - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by