WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Jankovich Kúria Wellness Hotel **** star 4 four stars
Hungary: :
Rácalmás 2459:  Jankovich Miklós köz 1.   
Situated amid a 4-hectare park, this 18th-century mansion with a modern annexe can be found in Rácalmás, a 5-minute walk from the Danube River. It features a restaurant serving European and Korean cuisine. All rooms at the Jankovich Kúria Wellness Hotel are air-conditioned and feature a minibar and a private bathroom. They are decorated in elegant beige tones. Free wired internet access is available. The spa area includes a swimming pool, a hot tub, 3 different saunas and a steam bath. A Kneipp pool, a fitness room and massage rooms also await guests. The Jankovich Kúria is only 4 km away from exit 62 of the M61 motorway. Budapest can be reached by car within less than an hour. You can park your car for free on site.
A Rácalmás városában, egy 4 hektáros park közepén található, modern melléképülettel rendelkező 18. századi kúria a Dunától 5 perces sétára helyezkedik el. A szálloda éttermében európai és koreai ételeket szolgálnak fel. A Jankovich Kúria Wellness Hotel minden szobája légkondicionált, minibárral felszerelt és saját fürdőszobával rendelkezik. A szálloda szobái elegáns, bézs tónusokkal díszítettek. Ingyenes, vezetékes internet-hozzáférés áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda wellness-részlegében egy úszómedence, egy pezsgőfürdő, 3 különböző szauna és egy gőzfürdő található, továbbá egy Kneipp-medence, egy fitneszterem és egy masszázsszoba is várja a vendégeket. A Jankovich Kúria mindössze 4 km-re található az M61-es autópálya 62 -es kijáratától. A szállodától Budapest autóval kevesebb mint egy órán belül elérhető. A helyszínen ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1224855586

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Jankovich Kúria Wellness Hotel - Image1 Jankovich Kúria Wellness Hotel - Image2 Jankovich Kúria Wellness Hotel - Image3 Jankovich Kúria Wellness Hotel - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by