WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Hédervári Lovas Vendégház
Hungary: :
Hédervár 9178:  Vámkerék utca 2   
Located in Hédervár in the region of Győr-Moson-Sopron, 27 miles from Bratislava, Hédervári Lovas Vendégház features a barbecue and terrace. Free private parking is available on site. Every room at this guesthouse is air conditioned and has a flat-screen TV. Every room is equipped with a private bathroom fitted with a shower. There is a shared lounge at the property. Bike rental is available at this guesthouse and the area is popular for biking. Parndorf is 30 miles from Hédervári Lovas Vendégház, and Győr is 13 miles away.
A Héderváron, a Dunától mindössze 200 méterre található Hédervári Lovas Vendégház kerttel és terasszal várja vendégeit. A szálláshely területén a Wi-Fi és a privát parkoló is ingyenesen használható.Minden szoba műholdas TV-vel és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. A szálláshelyen egy közös társalgó is a vendégek rendelkezésére áll. A legközelebbi élelmiszerbolt 500 méteren belül, egy étterem pedig 650 méterre található.A szálláshelyen kerékpárkölcsönző működik, és napi takarítás is kérhető. A helyszínen és a környéken számos szabadidős tevékenységre, például vízisportokra, kerékpározásra és túrázásra is lehetőség van. Lovagolni és kajak-kenuzni is lehet.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1224845754

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Hédervári Lovas Vendégház - Image1 Hédervári Lovas Vendégház - Image2 Hédervári Lovas Vendégház - Image3 Hédervári Lovas Vendégház - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by