WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Hunguest Hotel Pelion **** star 4 four stars
Hungary: :
Tapolca 8300:  Köztársaság tér 10   
Hunguest Hotel Pelion is situated in the center of the city of Tapolca, with a direct connection to the famous cave system ideal for the treatment of serious respiratory diseases. Guests of the Hotel Pelion can enjoy Hungarian and international specialties in the restaurant or on the terrace, which also features a barbecue and a pool bar. The lobby bar serves a wide range of coffees and drinks. The Hunguest Hotel Pelion also features a large spa and fitness area, with 2 racquetball courts, indoor and outdoor tennis courts, a gym and ping pong. Among others, guests can also relax in the thermal pools, the saunas or the infrared cabin. There is also a separated children’s area with a game room and much more. Hotel Pelion provides several medical services, such as allergy tests, respiratory function tests, dental treatments as well as rheumatology check-ups and therapies. The microclimatic parameters of the air in the caves are constant and no aggressive outside factors are involved. The air is practically free of pollens and the temperature is constant (14-16şC). The humidity is high and there is no dust. Tapolca, a charming little town, is situated in the western part of the Balaton highlands. Lake Balaton is only 4 miles away.
A Tapolca városközpontjában található Hunguest Hotel Pelion közvetlenül a súlyos légzőszervi betegségek kezelésére ideális, híres barlangrendszer mellett helyezkedik el. A vendégek magyar és nemzetközi specialitások fogyaszthatnak az étteremben vagy a teraszon, ahol grillező és medencebár is rendelkezésre áll. A lobbibár kávék és italok széles választékát kínálja. A Hunguest Hotel Pelion nagy wellness- és fitneszközpontjában 2 squash pálya, szabadtéri teniszpálya, edzőterem és pingpongasztal gondoskodik a kikapcsolódásról. A vendégek pihenhetnek a termálmedencékben, szaunákban vagy az infravörös kabinban. Külön részt biztosítanak a gyerekek számára, ahol többek között játszószoba is található.A Hotel Pelion többféle orvosi szolgáltatást, például: allergiateszt, légzésfunkciós vizsgálatok, valamint reumatológiai állapotfelmérés és terápiák. A barlangok levegőjének mikroklimatikus paraméterei állandóak, és semmiféle agresszív külső tényezőt nem tartalmaznak. A levegő gyakorlatilag pollenmentes, a hőmérséklet pedig állandó (14-16 °C). A páratartalom magas, és nincs por. Tapolca, egy kedves kis település, a Balaton-felvidék nyugati részén fekszik. A Balaton mindössze 6 km-re található.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1095769664

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Hunguest Hotel Pelion - Image1 Hunguest Hotel Pelion - Image2 Hunguest Hotel Pelion - Image3 Hunguest Hotel Pelion - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by