WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Hunguest Grandhotel Galya **** star 4 four stars
Hungary: :
Galyateto 3234:  Kodály Zoltán sétány 10   
Located in Galyatető in the region of Heves, 19 miles from Egerszalók, Hunguest Grandhotel Galya features a barbecue, playground and terrace. The hotel has a spa center and ski storage, and guests can enjoy a meal at the restaurant or a drink at the bar. Each room has a TV. All rooms are fitted with a private bathroom. Extras include bathrobes and a hairdryer. There is a 24-hour front desk at the property. A number of activities are available in the area, such as skiing and biking. The hotel also provides bike rental. Eger is 21 miles from Hunguest Grandhotel Galya, and Demjén is 20 miles from the property. Budapest Liszt Ferenc Airport is 45 miles away.
A 956 méteres tengerszint feletti magasságban elhelyezkedő Galyatető a Mátra második legmagasabb pontja. A Hunguest Grandhotel Galya a legmagasabban fekvő magyarországi szálloda. Az egész évben nyitva tartó konferencia és wellnessszálloda csúcsmodern létesítményekkel várja vendégeit. A szálloda enyhe szubalpin klímája és a friss hegyi levegő biztosítja az egészséges pihenést. A napos órák száma meghaladja az országos átlagot ezen a festői helyen. A Grandhotel Galya 1937-39-ben, egy szép, 5 hektáros, erdőkkel körülvett, pihentető sétákhoz ideális park közepén épült.

Hotels in Hungary

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1095759126

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Hunguest Grandhotel Galya - Image1 Hunguest Grandhotel Galya - Image2 Hunguest Grandhotel Galya - Image3 Hunguest Grandhotel Galya - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by