WelcomeSmile Hotels in Vietnam Sa PaGoodday! CityIndexTravel Logo
Vietnam
Search for: Match for:
Search for hotels on a map  Search for Hotels on a Map

Hotels in Sa Pa Vietnam

Accommodation discount rates offered at hotels with online booking.

Lodging Accommodation in Sa Pa Vietnam   Home : Vietnam : Sa Pa  


Results 16 - 17 of 17

 1. Hmong Sapa Hotel *** star 3 three stars Hotel Details
  Sa Pa:
  10 Thac Bac
  HotelPhoto1 HotelPhoto2 HotelPhoto3 HotelPhoto4
  Overlooking Fansipan Mountain, H'mong Sapa Hotel offers spectacular views. It features a 24-hour front desk and offers free Wi-Fi access in the entire property. Fitted with a heating system, rooms are furnished with a wardrobe, a cable TV and seating area. An electric kettle and a minibar are also included. En suite bathrooms come with a hairdryer, shower facilities and free toiletries. H'mong Sapa Hotel provides luggage storage, currency exchange and laundry services on request. Guests may also rent a bicycle/car to explore the area, while the tour desk can assist with sightseeing and travel arrangements. This non-smoking property is within a convenient 7-minute walk to Sapa Church and the vibrant Sapa Market. Thac Bac is located 12 km away, while Lao Cai Train Station is approximately 38 km from the hotel. Airport transfer and shuttle services can be arranged at additional charges. The in-house Hmong Restaurant serves a variety of Vietnamese and international dishes throughout the day, accompanied with panoramic views of nature. Guests may also enjoy meals in private with room service. The hotel also has a wine cellar.
  H'mong Sapa Hotel có tầm nh́n ngoạn mục ra Núi Fansipan. Chỗ ở này có lễ tân 24 giờ và truy cập Wi-Fi miễn phí trong toàn bộ khuôn viên. Các pḥng được trang bị hệ thống sưởi, tủ quần áo, truyền h́nh cáp cùng khu vực tiếp khách. Ấm đun nước điện và minibar cũng được cung cấp trong pḥng. Các pḥng tắm riêng đi kèm với máy sấy tóc, tiện nghi ṿi sen và đồ vệ sinh cá nhân miễn phí.H'mong Sapa Hotel cung cấp các dịch vụ để hành lư, thu đổi ngoại tệ và giặt là theo yêu cầu. Quư khách cũng có thể thuê xe đạp/xe hơi để khám phá khu vực trong khi bàn đặt tour có thể hỗ trợ khách sắp xếp việc đi lại cũng như tham quan. Khách sạn không hút thuốc này nằm trong bán kính 7 phút đi bộ thuận tiện tới Nhà thờ Sapa và Chợ Sapa sôi động. Thác Bạc nằm cách khách sạn 12 km trong khi Ga Lào Cai cách đó khoảng 38 km. Dịch vụ đưa đón và vận chuyển sân bay cũng có thể được sắp xếp với một khoản phụ phí.Nhà hàng Hmong Restaurant ngay trong khuôn viên phục vụ một loạt các món ăn Việt Nam và quốc tế suốt cả ngày, đi kèm với tầm nh́n toàn cảnh thiên nhiên. Quư khách cũng có thể thưởng thức các bữa ăn trong sự riêng tư thông qua dịch vụ ăn uống tại pḥng. Khách sạn c̣n có hầm rượu vang.


 2. Sapa Luxury Hotel ** star 2 two stars Hotel Details
  Sa Pa:
  36 Fansipang
  HotelPhoto1 HotelPhoto2 HotelPhoto3 HotelPhoto4
  Sapa Luxury Hotel offers rooms featuring views of Hoang Lien Son mountain range and Wi-Fi access. It has a restaurant and is a stroll from Sapa Market and Sapa Church. Modern rooms at Hotel Sapa Luxury feature a private balcony and air conditioning. Each room is equipped with cable/satellite TV, minibar and tea/coffee making facilities. Sapa Luxury Hotel provides car rental and tour arrangements, as well as visa extension and ticketing services. A safety deposit box is available at the reception desk. Guests can enjoy meals at the on-site restaurant, which provides open-air seating. Fansipan Mountain is 9 km from Sapa Townlet, where the hotel is located.
  Khách sạn Sapa Luxury cung cấp các pḥng với cảnh quan của dăy núi Hoàng Liên Sơn và có truy cập Wi-Fi. Nơi đây có nhà hàng, cách Chợ Sapa và Nhà thờ Đá Sapa 1 đoạn tản bộ.Các pḥng hiện đại tại Khách sạn Sapa Luxury có ban công riêng và máy lạnh. Mỗi pḥng đều được trang bị truyền h́nh vệ tinh, minibar và thiết bị pha trà / cà phê.Khách sạn Sapa Luxury có các dịch vụ cho thuê xe hơi và sắp xếp tour du lịch, cũng như gia hạn visa và đặt vé. Tại bàn lễ tân có két gửi đồ an toàn. Khách có thể dùng bữa tại nhà hàng ngay trong khách sạn, nơi có chỗ ngồi ngoài trời. Núi Fansipan cách Thị trấn Sapa, địa điểm của khách sạn, 9 km.


Previous Page  
Switch to page [1]   2  Copyright © 1998-2017 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by