WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Check Availability and Prices - Make Reservation
Hotel Die Port van Cleve **** star 4 four stars
Netherlands: Province Noord-Holland:
Amsterdam 1012:  Nieuwe Zijds Voorburgwal 176-180   
Centrally located at a 2-minute walk from Dam Square and only 250 yards from Amsterdam's main shopping street Kalverstraat, Hotel Die Port van Cleve has a bar with a unique Delft blue fresco dating from 1887. Hotel Die Port van Cleve is situated in a monumental building, making each room distinctive in size and decorations. All rooms feature flat-screen TVs and are non-smoking. Free WiFi is available throughout. Hulscher's restaurant is famous for its numbered steaks and has been restyled. It combines contemporary style, history and tradition. A place to enjoy lunch. dinner and brasserie dishes with a modern twist. From Hotel Die Port van Cleve, the Dam/Raadhuisstraat tram stop is a 2-minute walk away and offers direct access to Amsterdam Central Station and the Museumplein. The Anne Frank House is a 7-minute walk away.
Hotel Die Port van Cleve ligt op een centrale locatie op 2 minuten lopen van de Dam en op slechts 250 meter van de Kalverstraat, de belangrijkste winkelstraat van Amsterdam. Het hotel heeft een bar met een uniek Delfts blauw fresco uit 1887. Hotel Die Port van Cleve is gevestigd in een monumentaal gebouw, waardoor de kamers allemaal een ander formaat en een andere inrichting hebben. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv en zijn rookvrij. In de hele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar. Restaurant Hulscher is beroemd om zijn genummerde steaks en heeft een restyling ondergaan. Het combineert moderne stijl met geschiedenis en traditie. Dit is een plek om te genieten van lunch, diner en brasseriegerechten met een moderne twist. Vanaf Hotel Die Port van Cleve loopt u in 2 minuten naar de tramhalte Dam/Raadhuisstraat, vanwaar u zonder overstappen naar het centraal station van Amsterdam en het Museumplein kunt reizen. Het Anne Frank Huis bevindt zich op 7 minuten lopen.

Hotels in Amsterdam Netherlands - 4 star rating

<>
ID number: 996450488

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Hotel Die Port van Cleve - Image1 Hotel Die Port van Cleve - Image2 Hotel Die Port van Cleve - Image3 Hotel Die Port van Cleve - Image4


Contact Email or Form
Disclaimer & Copyright     Privacy Policy
Copyright © 1998-2023 Rang Ltd