WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Check Availability and Prices - Make Reservation
BnB Het Hof van Petronilla **** star 4 four stars
Belgium: Flemish Brabant:
Gooik 1755:  Lindestraat 15   
BnB Het Hof van Petronilla enjoys a rural location in Flemish Brabant and provides stylish rooms with garden views and free WiFi. A breakfast buffet is served daily in the common dining area or in your room. Each room is fitted with hardwood floors and an en-suite bathroom. Some of the rooms boast a balcony or terrace as well. Guests of the Hof van Petronilla can relax in the garden or rent a bike for a trip in the countryside. Packed lunches can be prepared on request. Lennik, which houses Gaasbeek Castle with its national museum, is 4 km away. The bed and breakfast is 24 km from Geraardsbergen. Free private parking is available at the Petronilla.
BnB Het Hof van Petronilla ligt op een landelijke locatie in Vlaams-Brabant en biedt stijlvolle kamers met uitzicht op de tuin en gratis WiFi. Een ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd in de gemeenschappelijke eetzaal of op uw kamer. Elke kamer is voorzien van hardhouten vloeren en een eigen badkamer. Sommige kamers hebben een balkon of terras. Gasten van het Hof van Petronilla kunnen ontspannen in de tuin of een fiets huren voor een tocht op het platteland. Op verzoek worden er lunchpakketten klaargemaakt. Lennik, waar het kasteel van Gaasbeek en het nationaal museum gevestigd zijn, ligt op 4 km afstand. De bed en breakfast is 25 km verwijderd van Geraardsbergen. Er is gratis eigen parkeergelegenheid op het terrein.

Hotels in Belgium

<>
ID number: 1423059927

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
BnB Het Hof van Petronilla - Image1 BnB Het Hof van Petronilla - Image2 BnB Het Hof van Petronilla - Image3 BnB Het Hof van Petronilla - Image4


Contact Email or Form
Disclaimer & Copyright     Privacy Policy
Copyright © 1998-2023 Rang Ltd