WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Check Availability and Prices - Make Reservation
Patak Park Hotel Visegrád **** star 4 four stars
Hungary: :
Visegrád 2025:  Mátyás király. u 92-94.   
Opened in June 2012, Patak Park Hotel is located in scenic wooded surroundings next to Apátkúti stream in the Danube Bend, 4 km from Visegrád Castle. It offers panoramic views and a restaurant serving Hungarian cuisine. All rooms at Patak Park Hotel Visegrád are air-conditioned and come with a flat-screen TV and a minibar. Free Wi-Fi is available in the entire hotel. The spacious and bright restaurant offers a relaxing setting for enjoying typical Hungarian specialities and selected wines. If you travel with a dog, it will get a special menu as well. There is a 4-km hiking path to the Visegrád Citadel from Patak Park Hotel. The Viségrad ferry pier is 1.2 km away and the Bertényi Miklos Garden is 1 km away.
2012 júniusában nyitotta meg kapuit a Patak Park Hotel festői erdős környezetben, az Apátkúti patak mellett a Dunakanyarban, Visegrádtól 4 km-re. Panorámás kilátással és magyar ételeket kínáló étteremmel várja vendégeit. A hotel minden szobája légkondicionált és síkképernyős TV-vel, valamint minibárral felszerelt. Az egész szállodában ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított. A vendégek a tágas és világos étterem pihentető környezetében élvezhetik a kiváló magyar fogásokat és válogatott borokat. Amennyiben kutyáját is magával hozza, kedvencének is különleges menüt tartogatnak. A Patak Park Hoteltől egy 4 km-es túraösvény vezet a visegrádi Fellegvárig. A visegrádi kompkikötő 1,2 km-re, a Bertényi Miklós Kert 1 km-re található.

Hotels in Visegrád Hungary

<>
ID number: 1349886244

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Patak Park Hotel Visegrád - Image1 Patak Park Hotel Visegrád - Image2 Patak Park Hotel Visegrád - Image3 Patak Park Hotel Visegrád - Image4


Contact Email or Form
Disclaimer & Copyright     Privacy Policy
Copyright © 1998-2024 Rang Ltd