WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Pension Creasta de Vis **** star 4 four stars
Romania: Braşov:
Fundata 507135:  Principala 15A   
Pension Creasta de Vis is located in Fundata. It provides rooms with a balcony and views of the Bucegi and the Piatra Craiului Mountains. The famous Bran Castle is 13 km from the guest house. All rooms come with a flat-screen TV and a bathroom with a shower and toiletries. Free Wi-Fi is available in all rooms. A garden with a terrace and barbecue facilities can be used by all guests. For the children’s entertainment, a playground is provided at Pension Creasta de Vis. Breakfast is served on request. The guest house also features a kitchen for common use. A public bus to Brașov stops 50 metres from the accommodation house. The Râșnov Citadel is 25 km away and the Fundata Cave can be reached within a 15-minute drive. Free private parking is provided on site.
Pensiunea Creasta de Vis se află în Fundata. Aceasta oferă camere cu balcon şi vedere la Munţii Bucegi şi Piatra Craiului. Celebrul Castel Bran este situat la 13 km de pensiune. Toate camerele includ un televizor cu ecran plat şi o baie cu duş şi articole de toaletă. În toate camerele este disponibil acces Wi-Fi gratuit. Oaspeţii beneficiază de o grădină cu o terasă şi facilităţi de grătar. Pentru copii, Pensiunea Creasta de Vis oferă un loc de joacă. La cerere, este disponibil micul dejun. Casa de oaspeţi are de asemenea o bucătărie comună. Staţia autobuzului public spre Braşov se află la 50 de metri de pensiune. Cetatea Râşnov este situată la 25 km, iar la Peştera Fundata se poate ajunge cu maşina în maximum 15 minute. Pensiunea beneficiază de o parcare privată gratuită.

Hotels in Romania

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1335453689

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Pension Creasta de Vis - Image1 Pension Creasta de Vis - Image2 Pension Creasta de Vis - Image3 Pension Creasta de Vis - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by