WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Casa Augsburg Wellness **** star 4 four stars
Romania: Prahova:
Banesti 107050:  Str. Aurel Vlaicu nr 48   
Situated in a quiet area of Banesti, air-conditioned Casa Augsburg Wellness provides an outdoor swimming pool, a sauna, a solarium, a fitness centre, as well as it houses a restaurant where breakfast is served. Free WiFi is available. All units feature a flat-screen TV with cable channels, a minibar, and a private bathroom with a shower, a hairdryer, bathrobes and free toiletries. Some also include a living area and an equipped kitchenette. Guests at Casa Augsburg Wellness can make use of a garden with barbecue facilities and a children’s playground. Billiard, table tennis and various board games are available. Massages can be arranged for an additional fee. Free parking is possible at the property and bicycle rental is available. A grocery shop is 0.6 miles away. A restaurant can be reached within 3.1 miles. Campina City is within 4.3 miles.
Casa Augsburg Wellness se află într-o zonă liniștită din Băneşti şi oferă aer condiționat, o piscină în aer liber, o saună, un solar, un centru de fitness și un restaurant care servește micul dejun. Este disponibil accesul gratuit la Wi-Fi. Toate unitățile de cazare sunt dotate cu un TV cu ecran plat, cu canale prin cablu, un minibar și o baie privată cu un duș, un uscător de păr, halate și articole de toaletă gratuite. De asemenea, unele includ o zonă de living și o chicinetă utilată.Oaspeţii de la Casa Augsburg Wellness vor putea utiliza o grădină cu grătar și un loc de joacă pentru copii. Sunt disponibile facilităţi pentru biliard, tenis de masă și diverse jocuri de societate. Pentru o taxă suplimentară pot fi rezervate masaje. Proprietatea oferă parcare gratuită și închirieri de biciclete. La 1 km se află un magazin alimentar. La aproximativ 5 km veţi găsi un restaurant. Oraşul Câmpina este situat la mai puţin de 7 km.

Hotels in Romania

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1335285901

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Casa Augsburg Wellness - Image1 Casa Augsburg Wellness - Image2 Casa Augsburg Wellness - Image3 Casa Augsburg Wellness - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by