WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Complex Turistic Bucovina **** star 4 four stars
Romania: Suceava:
Sucevita 727510:  Calea Movilestilor Nr. 305   
Surrounded by forests, 2.2 miles from the Sucevita Monastery, Complex Turistic Bucovina features accommodation with satellite TV, as well as a restaurant and an on-site spa. All units are functionally furnished, fitted with wooden floors, and a private bathroom with a shower, a hairdryer and free toiletries. Some units also have a balcony. Complex Turistic Bucovina also includes a bar, several outdoor terraces, barbecue facilities for guests, and a children’s playground. At a surcharge, guests can relax in the spa centre, fitted with an indoor pool, a sauna and a hot tub, exercise in the fitness centre, or enjoy a game of billiards or tennis. Free parking is available on site. The city of Radauti is 12.4 miles away.
Înconjurat de păduri, la 3,5 km de Mănăstirea Sucevița, Complexul Turistic Bucovina oferă unități de cazare cu TV prin satelit, precum și restaurant și spa. Toate unitățile sunt mobilate funcțional, amenajate cu podea din lemn și au baie privată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De asemenea, unele unități au balcon.În plus, Complexul Turistic Bucovina include bar, câteva terase în aer liber, facilități de grătar pentru oaspeți, precum și loc de joacă pentru copii. La un cost suplimentar, oaspeții se pot relaxa în centrul spa, care oferă piscină interioară, saună și cadă cu hidromasaj. De asemenea, se pot antrena în centrul de fitness sau se pot bucura de un joc de biliard sau tenis. Se oferă parcare gratuită. Orașul Rădăuți este la 20 km.

Hotels in Romania

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1269187137

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Complex Turistic Bucovina - Image1 Complex Turistic Bucovina - Image2 Complex Turistic Bucovina - Image3 Complex Turistic Bucovina - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by