WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Pensiune-Restaurant Tara Luanei **** star 4 four stars
Romania: Buzău:
Sarata-Monteoru 127356:  Str.Principala nr.332   
Offering free access to a seasonal outdoor pool, an outdoor, all year hot tub, and a restaurant, Pensiune-Restaurant Tara Luanei is located in Sărata-Monteoru, within 0.6 miles from the public pools. Free WiFi access is available in the entire property. All rooms and suites here are provided with a flat-screen satellite TV, and a private bathroom with a shower, a hairdryer, bathrobes and slippers. Breakfast can be served each morning at the property, upon request and at an extra fee. At Pensiune-Restaurant Tara Luanei, guests will also find a garden and a terrace. Other facilities offered at the property include a children's playground. On request, guests can enjoy breakfast, lunch and dinner at a surcharge. An array of activities can be enjoyed on site or in the surroundings, including horse riding, carriage rides, cycling and hiking, as well as a mini zoo. Bicycles can be rented on site. The closest bus stop is 2,650 feet away and a train station can be reached in 3.1 miles. The Henri Coandă Airport is 48.5 miles away.
Oferind un restaurant și acces gratuit la o piscină sezonieră în aer liber și la o cadă cu hidromasaj în aer liber, deschisă pe tot parcursul anului, proprietatea Pensiune-Restaurant Tara Luanei este situată în stațiunea Sărata-Monteoru, la 1 km de piscinele publice. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Toate camerele și suitele au TV cu ecran plat și canale prin satelit şi baie privată cu duș, uscător de păr, halate de baie și papuci.În fiecare dimineață se oferă un mic dejun, disponibil la cerere și la un cost suplimentar. Pensiune-Restaurant Tara Luanei are grădină și terasă. Alte facilități oferite de proprietate includ un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot lua micul dejun, prânzul și cina, la cerere și la un cost suplimentar. La proprietate sau în împrejurimi, oaspeții pot practica o serie de activități, inclusiv călărie, plimbări cu trăsura, ciclism și drumeții. Există, de asemenea, o mini grădină zoologică. Oaspeții pot închiria biciclete de la proprietate. Cea mai apropiată stație de autobuz se află la 800 de metri, iar gara este situată la 5 km. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 78 km.

Hotels in Romania

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1269185695

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Pensiune-Restaurant Tara Luanei - Image1 Pensiune-Restaurant Tara Luanei - Image2 Pensiune-Restaurant Tara Luanei - Image3 Pensiune-Restaurant Tara Luanei - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by