WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Best Western Hotel Pyhätunturi *** star 3 three stars
Finland: :
Pyhatunturi 98530:  Kultakeronkatu 21   
Experience real Finnish Lapland, next to the Pyhä-Luosto National Park, at Best Western Hotel Pyhätunturi, where the convenient en-suite guest rooms offer drying cabinets, parquet floors and satellite TVs. The in-house restaurant Racca serves delicious food combined with breathtaking views. The á la carte menu offers both Lappish delicacies and international favourites and the restaurant also offers a play area for children. The SkiBistro at Hotel Pyhätunturi serves breakfast and lunch from the bistro menu, or why not enjoy café treats and surf the net. During high season the programme includes after ski for kids and youngsters and on occasional evenings DJs will take care of the action well into the small hours. Guests at Best Western Pyhätunturi also benefit from free entrance to the PyhäKlubi Wellness Centre, with gym, sauna and Jacuzzi. The massage centre Peukaloputti offers classical massage, aroma therapy and shiatsu treatments.
Best Western Hotel Pyhätunturi -hotellissa voit kokea aitoa Lappia Pyhän-Luoston kansallispuiston vieressä. Best Western Hotel Pyhätunturi -hotellissa on viihtyisiä, kylpyhuoneellisia huoneita, joissa on myös kuivauskaapit, parkettilattiat ja satelliittitelevisiot. Hotellin Racca-ravintolassa on tarjolla herkullista ruokaa ja henkeäsalpaavat näkymät. Ravintolan á la carte menuun sisältyy sekä lappilaisia erikoisuuksia että kansainvälisiä suosikkeja, ja ravintolassa on myös leikkipaikka lapsille. Hotelli Pyhätunturin SkiBistrossa on tarjolla aamiaista ja lounas, jonka voi valita bistromenusta. Voit myös nauttia kahvilaherkkuja ja surffailla internetissä. Lomakautena ohjelmaan kuuluu lasten ja nuorten after ski, ja silloin tällöin DJ:t huolehtivat toiminnasta pikkutunneille asti. Best Western Pyhätunturin asiakkaat voivat myös hyödyntää ilmaista sisäänpääsyä PyhäKlubin hyvinvointikeskukseen, jossa on kuntosali, sauna ja poreallas. Peukaloputin hierontakeskuksessa on tarjolla klassista hierontaa, aromaterapiaa ja shiatsuhoitoja.

Hotels in Finland

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1255523890

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Best Western Hotel Pyhätunturi - Image1 Best Western Hotel Pyhätunturi - Image2 Best Western Hotel Pyhätunturi - Image3 Best Western Hotel Pyhätunturi - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by