WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Finlandia Hotel Degerby *** star 3 three stars
Finland: :
Lovisa 07900:  Brandensteininkatu 17   
This peaceful hotel is a 1-hour drive from Helsinki and the Russian border. It offers free sauna access. All rooms have free WiFi and park or courtyard views. Finlandia Hotel Degerby's bright rooms are decorated in a simple, subtle style with warm colours. Each room has a shower or bathtub, and some include a DVD player. Cafe-Bar Babord offers a happy hour on Friday afternoons. The neighbouring Club Alexia is open until 04:00 at weekends. It hosts DJs, live music and stand-up comedy.
Tämä rauhallinen hotelli sijaitsee 1 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Venäjän rajalta. Se tarjoaa ilmaisen pääsyn saunaan. Kaikissa huoneissa on ilmainen Wi-Fi ja näkymä puistolle tai piha-alueelle. Finlandia Hotel Degerbyn valoisat huoneet on sisustettu yksinkertaiseen, hienovaraiseen tyyliin, ja niissä on lämpimät värit. Jokaisessa huoneessa on suihku tai kylpyamme, ja joissakin huoneissa on DVD-soitin. Babord-kahvila-baarissa on happy hour perjantai-iltapäivisin. Naapurissa oleva Club Alexia on viikonloppuisin avoinna klo 4.00 asti. Siellä on tarjolla DJ, elävää musiikkia ja stand-up-komiikkaa.

Hotels in Finland

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1255523833

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Finlandia Hotel Degerby - Image1 Finlandia Hotel Degerby - Image2 Finlandia Hotel Degerby - Image3 Finlandia Hotel Degerby - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by