WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Finlandia Hotel Kurikka **** star 4 four stars
Finland: :
Kurikka 61300:  Hovinkatu 1   
Next to the flowing River Kyröjoki, on a picturesque location just 18.6 miles from Seinäjoki, is Finlandia Hotel Kurikka, offering modern en-suite rooms with TVs and space for extra beds. Most rooms are non-smoking. The hotel restaurant Bistro Musta Lammas serves both regional and international delicacies and a tasty buffet lunch during weekdays. Finlandia Hotel Kurikka also offers guests free access to 2 spacious saunas and a relax area with fireplace and terrace. There is also a covered car park. The hotel also features extensive, well-equipped and versatile meeting facilities and free WiFi.
Finlandia Hotel Kurikka sijaitsee viehättävällä paikalla Kyröjoen vieressä vain 30 km:n päässä Seinäjoelta. Hotellin moderneissa huoneissa on oma kylpyhuone, TV ja tilaa lisävuoteille. Useimmat huoneet ovat savuttomia. Hotellin Bistro Musta Lammas -ravintolassa on tarjolla sekä paikallisia että kansainvälisiä herkkuja ja maukas buffetlounas arkisin. Finlandia Hotel Kurikassa asiakkaiden käytettävissä on 2 tilavaa saunaa ja rentoutumisalue, jolla on takka ja terassi. Ajoneuvot voi jättää katetulle pysäköintialueelle. Hotellissa on myös laajat, hyvin varustellut ja monipuoliset kokouspalvelut sekä ilmainen WiFi.

Hotels in Finland

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1255523830

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Finlandia Hotel Kurikka - Image1 Finlandia Hotel Kurikka - Image2 Finlandia Hotel Kurikka - Image3 Finlandia Hotel Kurikka - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by