WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Lapland Hotel Luostotunturi Amethyst Spa **** star 4 four stars
Finland: :
Luosto 99555:  Luostontie 1   
Spectacularly located by Pyhä-Luosto National Park, this spa hotel has 3 restaurants and 4 bars. Accommodation options include rooms, cottages and apartments. WiFi is free. Lapland Hotel Luostotunturi’s rooms include free spa access and cable TV. Most rooms offer panoramic views of Luosto Mountains. Cottages and apartments have a fully equipped kitchen and a private sauna. Amethyst Spa includes a multi-function pool, a gym and a sauna. Massage and many other treatments can be booked on site. The 3 in-house restaurants serve regional specialities as well as international cuisine. In addition, the hotel has 4 bars, a dance restaurant and a music pub. Staff can help arrange guided ski trips, rock climbing and Northern Lights viewings. Sodankylä is 24.9 miles from Lapland Hotel Luostotunturi & Amethyst Spa, while Rovaniemi is about 90 minutes’ drive away.
Tämä kylpylähotelli sijaitsee upealla paikalla Pyhä-Luoston kansallispuiston kupeessa. Hotellissa on 3 ravintolaa ja 4 baaria. Majoitusvaihtoehtoihin kuuluu huoneita, mökkejä ja huoneistoja. Saatavilla on ilmainen WiFi. Lapland Hotel Luostotunturin huoneissa on kaapeli-tv, ja hintaan sisältyy pääsy kylpylään. Useimmista huoneista on panoraamanäköala Luoston tuntureille. Mökeissä ja huoneistoissa on täysin varustettu keittiö ja oma sauna. Ametistikylpylässä on monitoimiallas, kuntosali ja sauna. Paikan päältä voi varata hierontaa ja monia muita hoitoja. Hotellin 3 ravintolassa on saatavilla paikallisia erikoisuuksia ja kansainvälisiä ruokia. Lisäksi hotellissa on 4 baaria, tanssiravintola ja musiikkipubi. Henkilökunta auttaa järjestämään opastettuja hiihtoretkiä, kalliokiipeilyä ja revontuli-iltoja. Sodankylä on 40 km:n päässä Lapland Hotel Luostotunturista, ja Rovaniemelle on noin 90 minuutin ajomatka.

Hotels in Finland

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1255453293

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Lapland Hotel Luostotunturi Amethyst Spa - Image1 Lapland Hotel Luostotunturi Amethyst Spa - Image2 Lapland Hotel Luostotunturi Amethyst Spa - Image3 Lapland Hotel Luostotunturi Amethyst Spa - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by