WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Check Availability and Prices - Make Reservation
Thermal Hotel Mosonmagyarovar *** star 3 three stars
Hungary: :
Mosonmagyarovar 9200:  Kolbai K. u. 10   
The Thermal Hotel - located right next to the Thermal Spa - can be found in the heart of the picturesque town of Mosonmagyaróvár, 10 km from the Austrian and Slovakian borders. Choose from air-conditioned, spacious rooms and taste excellent Hungarian and international food in the restaurant with is winter garden. Pamper yourself with a refreshing massage, swim in the open-air and indoor pools of the spa and discover the natural resources of the Szigetköz area. With a dentist, a physician, a beauty salon and a hairdresser on site, the Thermal hotel offers you comprehensive services.
A termálfürdő közvetlen szomszédságában elhelyezkedő szálloda ideális hely a lazításra és az aktív kikapcsolódásra. A festői város szívében, mindössze 10 km-re az osztrák és szlovák határtól, légkondicionált, kényelmes, részben WIFIvel felszerelt szobákkal, családias hangulattal várjuk vendégeinket! Kényeztesse magát egy frissítő masszázzsal, mártózzon meg a gyógyfürdő fedett vagy nyitott medencéiben, fedezze fel a Szigetköz természeti adottságait kerékpárral vagy vízitúrával és a nap végén egy méregtelenítő infraszaunázás után pihenjen meg a szálloda pezsgőfürdőjének habjai között. A fogászat, orvosi rendelő, fodrászat, kozmetika, pedikűr, manikűr, valamint a gyógyrészleg szolgáltatásai által a szálloda kínálata „Egészség és élmény egy helyen”.

Hotels in Mosonmagyaróvár Hungary

<>
ID number: 1224852922

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Thermal Hotel Mosonmagyarovar - Image1 Thermal Hotel Mosonmagyarovar - Image2 Thermal Hotel Mosonmagyarovar - Image3 Thermal Hotel Mosonmagyarovar - Image4


Contact Email or Form
Disclaimer & Copyright     Privacy Policy
Copyright © 1998-2023 Rang Ltd