WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Rantasipi Imatran Valtionhotelli **** star 4 four stars
Finland: :
Imatra 55100:  Torkkelinkatu 2   
In an elegant castle by the River Vuoksi, this spa hotel has hot tubs, saunas and relaxation pools. Discounts on numerous body and beauty treatments are also offered. At Rantasipi Imatran Valtionhotelli, guests can choose between luxury rooms in the castle or the convenience of rooms in the spa building. All rooms feature satellite TV channels and bathrobes, and most provide tea/coffee making facilities. Massages, hot stone treatments and facials can be booked at the in-house Julia Well-Being center. Other relaxation options include warm rock beds, hot tubs and saunas. Nature lovers can visit the magnificent Imatrankoski rapids, which are just 320 yards from the hotel. Guests can also take a cruise on the River Vuoksi or visit one of the many islands on Lake Saimaa.
Tämä kylpylähotelli sijaitsee tyylikkäässä linnassa Vuoksen rannalla. Paikan päällä on porealtaita, saunoja ja rentoutumisaltaita. Asiakkaat saavat alennusta lukuisista vartalo- ja kauneushoidoista. Rantasipi Imatran Valtionhotellin asiakkaat voivat majoittua ylellisesti linnassa tai kätevästi kylpylärakennuksessa. Kaikissa huoneissa on satelliitti-tv ja kylpytakit, ja useimmissa on teen ja kahvin valmistusvälineet. Hieronta-, kuumakivihieronta- ja kasvohoitoja on saatavilla varauksesta talon Julia Well-Being -keskuksessa. Muita rentoutumisvaihtoehtoja ovat lämpöpedit, porealtaat ja saunat. Luonnonystävät voivat tutustua upeaan Imatrankoskeen, joka on vain 300 metrin päässä hotellista. Asiakkaat voivat myös käydä risteilyllä Vuoksella tai vierailla Saimaan saarilla.

Hotels in Finland

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1202496167

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Rantasipi Imatran Valtionhotelli - Image1 Rantasipi Imatran Valtionhotelli - Image2 Rantasipi Imatran Valtionhotelli - Image3 Rantasipi Imatran Valtionhotelli - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by