WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Best Western Hotel Hamina *** star 3 three stars
Finland: :
Hamina 49400:  Sibeliuskatu 32   
This hotel is located in central Hamina, 10 km from Uuperi Ski Centre and 40 km from the Russian border. Wi-Fi internet, parking and sauna access are free for guests. The bright, modern rooms at Best Western Hotel Hamina have a TV and a private bathroom with a shower. Each room includes a minibar and a hairdryer, while some also feature air conditioning. Breakfast is served daily, while a number of nearby restaurants offer lunch and dinner options. Plenty of shops are also found nearby, and attractions such as the historical town centre can be easily accessed.
Tämä hotelli sijaitsee Haminan keskustassa 10 km:n päässä Uuperin hiihtokeskuksesta ja 40 km:n päässä Venäjän rajalta. Wi-Fi-internet, pysäköinti ja sauna ovat asiakkaiden käytettävissä ilmaiseksi. Valoisissa ja moderneissa Best Western Hotel Haminan huoneissa on tv ja oma kylpyhuone suihkulla. Jokaisessa huoneessa on minibaari ja hiustenkuivaaja, ja joissakin huoneissa on myös ilmastointi. Aamiainen tarjoillaan päivittäin, ja lähistöllä olevissa lukuisissa ravintoloissa on tarjolla lounas- ja illallisvaihtoehtoja. Lähistöllä sijaitsee myös monia kauppoja. Myös nähtävyyksiin, kuten kaupungin historialliseen keskustaan, pääsee helposti.

Hotels in Finland

Check Availability and Prices - Make Reservation
ID number: 1202486535

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Best Western Hotel Hamina - Image1 Best Western Hotel Hamina - Image2 Best Western Hotel Hamina - Image3 Best Western Hotel Hamina - Image4


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by