WelcomeSmile: Hotels Overview Goodday! CityIndexTravel Logo
Home Page
Hotels and travel services
Search for: Match for:

Check Availability and Prices - Make Reservation
Hotel Prins van Oranje *** star 3 three stars
Belgium: Flemish Brabant:
Diest 3290:  Halensebaan 152   
Prins van Oranje is situated in spacious gardens on the edge of Diest, 1.9 miles from the city centre. It features a bar, free Wi-Fi and terrace with garden views. Each of the air-conditioned rooms at Hotel Prins van Oranje features cable TV and a work desk. They also have a modern bathroom with a bath and shower. Guests can enjoy light dishes in the elegant hotel lounge bar including small snacks and pasta. Guests can enjoy a buffet breakfast each morning in the breakfast room or out on the terrace in summer. The E314 motorway is 900 yards from the hotel. Prins van Oranje Hotel is a 20-minute drive from the centre of Hasselt. The hotel benefits from a 24-hour reception and free private parking is available on site.
Hotel Prins van Oranje ligt in ruime tuinen aan de rand van Diest en op 3 km van het stadscentrum. Het biedt een bar, gratis WiFi en een terras met uitzicht op de tuin.Elke kamer van Hotel Prins van Oranje heeft airconditioning, kabeltelevisie en een bureau. Ze zijn tevens voorzien van een moderne badkamer met een bad en een douche.In de stijlvolle loungebar van het hotel kunt u genieten van lichte gerechten, waaronder kleine snacks en pasta. U kunt de dag goed beginnen met een ontbijtbuffet, dat elke ochtend wordt geserveerd in de ontbijtzaal of buiten op het terras in de zomer.De E314 ligt op 800 meter van het hotel. Het Prins van Oranje Hotel bevindt zich op 20 minuten rijden van het centrum van Hasselt. Het heeft een 24-uursreceptie en gratis eigen parkeergelegenheid op het terrein.

Hotels in Belgium

<>
ID number: 1201485706

Rate It [ 0.00 / 0 Votes ]
Comments?
Report dead link!
Hotel Prins van Oranje - Image1 Hotel Prins van Oranje - Image2 Hotel Prins van Oranje - Image3 Hotel Prins van Oranje - Image4


Contact Email or Form
Disclaimer & Copyright     Privacy Policy
Copyright © 1998-2023 Rang Ltd