WelcomeSmile Hotels in Finland HelsinkiGoodday! CityIndexTravel Logo
Finland
Search for: Match for:
Search for hotels on a map  Search for Hotels on a Map

Hotels Hotelli in Helsinki Finland

Accommodation discount rates offered at hotels with online booking.

Helsinki tourist travel information links

Lodging Accommodation in Helsinki Finland   Home : Finland : Helsinki  

Arrival Departure

Results 1 - 15 of 67

 1. Hotel Fabian **** star 4 four stars Hotel Details
  Helsinki:
  Fabianinkatu 7
  HotelPhoto1 HotelPhoto2 HotelPhoto3 HotelPhoto4
  Hotel Fabian is within 5 minutes’ walk of Helsinki’s famous Market Square and the Esplanadi shopping streets. It offers free Wi-Fi internet access and soundproofed, air-conditioned rooms with flat-screen TVs. Rooms at Hotel Fabian feature stylish, modern design and décor. Some have a kitchenette with a refrigerator, tea/coffee maker and microwave. Fabian’s staff can help to book tours, trips and restaurants. Other services include laundry, dry cleaning and express check-in/check-out. Fabian Hotel is a 2-minute walk from the Eteläranta Tram Stop, while the Silja Line Ferry Terminal is 550 yards away.
  Hotel Fabian on 5 minuutin kävelymatkan päässä kuuluisalta Helsingin kauppatorilta ja Esplanadi-ostoskaduilta. Hotellissa on tarjolla ilmainen Wi-Fi sekä ilmastoidut ja äänieristetyt huoneet, joissa on taulu-tv. Hotel Fabianin huoneissa on tyylikäs ja moderni design ja sisustus. Joissakin huoneissa on minikeittiö, jossa on jääkaappi, teen- ja kahvinkeitin ja mikroaaltouuni. Fabianin henkilökunta auttaa varaamaan kiertoajeluita ja retkiä sekä tekee pöytävarauksia ravintoloihin. Muita palveluja ovat pesula- ja kuivapesupalvelut ja nopea sisään- ja uloskirjautuminen. Fabian-hotelli on 2 minuutin kävelymatkan päässä Etelärannan raitiovaunupysäkiltä, ja Silja Linen terminaaliin on 500 metrin matka.


 2. Original Sokos Hotel Presidentti Helsinki **** star 4 four stars Hotel Details
  Helsinki:
  Eteläinen Rautatiekatu 4
  HotelPhoto1 HotelPhoto2 HotelPhoto3 HotelPhoto4
  This eco-friendly hotel is only 3 minutes’ walk from Kamppi Shopping Centre and 550 yards from Helsinki Central Station. It offers free Wi-Fi, shopping discounts and a bistro style restaurant. All rooms at Original Sokos Hotel Presidentti feature a minibar, wooden floors and air conditioning. All rooms include tea/coffee making facilities. Bistro Manu Restaurant specialises in modernised bistro classics, while Pub Adjutantti offers casual pub dishes and live sports on big-screen TVs. All guests receive a 10% discount at Sokos Department Store, which is 5 minutes’ walk away. Hotel Presidentti’s staff can recommend activities or nearby attractions such as Helsinki Art Museum.
  Tämä ympäristöystävällinen hotelli sijaitsee vain 500 metrin päässä Helsingin päärautatieasemasta. Kauppakeskus Kampille pääsee jalan 3 minuutissa. Hotellissa on ilmainen WiFi ja bistrotyylinen ravintola, ja asiakkaat saavat alennusta ostoksista. Original Sokos Hotel Presidentin huoneissa on minibaari, puulattiat ja ilmastointi. Huoneissa on myös teen ja kahvin valmistusvälineet. Ravintola Bistro Manu on erikoistunut nykyaikaisiin bistro-klassikoihin. Pub Adjutantissa tarjoillaan rentoja pubiaterioita ja näytetään urheilulähetyksiä isoilta ruuduilta. Kaikki asiakkaat saavat 10 %:n alennuksen Sokos-tavaratalossa, joka on 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hotel Presidentin henkilökunta voi suositella tekemistä ja näkemistä lähialueella. Seudun nähtävyyksiin kuuluu mm. Helsingin taidemuseo.


 3. Hotel Klaus K **** star 4 four stars Hotel Details
  Helsinki:
  Bulevardi 2-4
  HotelPhoto1 HotelPhoto2 HotelPhoto3 HotelPhoto4
  Situated 100 yards from the Esplanadi shopping district, this design hotel features free gym access. The stylish rooms include free WiFi, LCD TVs and luxury beds. Hotel Klaus K’s soundproofed rooms have décor inspired by the Finnish epic poem, Kalevala. Some rooms include a bathtub and views of Helsinki’s bustling city centre. Italian cuisine and Tuscan wines are offered in Restaurant Toscanini. Breakfast includes organic options and is served in the Klaus K Dine lounge, where guests can also grab a cappuccino, cocktail or snack. Tram numbers 3 and 6 stop directly outside Hotel Klaus K, providing easy access across Helsinki.
  Tämä designhotelli sijaitsee vain 100 metrin päässä Esplanadin ostosalueelta, ja se tarjoaa maksutta käytettävissä olevan kuntosalin. Tyylikkäissä huoneissa on ilmainen WiFi, LCD-TV ja ylelliset vuoteet. Klaus K -hotellin äänieristetyt huoneet on sisustettu Kalevala-teeman mukaan. Jotkut huoneet tarjoavat kylpyammeen ja näkymät Helsingin vilkkaaseen keskustaan. Toscanini-ravintolassa on tarjolla italialaisia ruokia ja toscanalaisia viinejä. Klaus K Dine -loungessa tarjoillaan luomuruokia sisältävä aamiainen, ja sieltä saa myös cappuccinoa, cocktaileja ja välipalaa. Raitiovaunut numero 3 ja 6 pysähtyvät Klaus K -hotellin ulkopuolella ja tarjoavat hyvät yhteydet läpi koko Helsingin.


 4. Hilton Helsinki Kalastajatorppa ***** star 5 five stars Hotel Details
  Helsinki:
  Kalastajatorpantie 1
  HotelPhoto1 HotelPhoto2 HotelPhoto3 HotelPhoto4
  This waterfront hotel is in a quiet, green district, 10 minutes’ drive from central Helsinki. It offers free access to WiFi, gym, sauna and pool. There's also an à la carte restaurant and a private beach. Hilton Helsinki Kalastajatorppa’s air-conditioned rooms include an LCD TV, a work desk and a minibar. Many rooms have a seating area. Restaurant Oceana’s large breakfast buffet includes a variety of hot and cold choices. Restaurant Meritorppa has an open kitchen and a terrace with sea views. Guests can choose from a menu of Finnish and international dishes. Guests can relax in Hilton Kalastajatorppa's large garden or rent bicycles to explore the area. Free private outdoor parking spaces are found on site. Private indoor parking is provided for an additional fee. Hilton Helsinki Kalastajatorppa is about 450 yards from Saunalahdentie Tram Stop. Helsinki Central Station is about 25 minutes’ tram ride away.
  Tämä sijaitsee rauhallisella ja vehreällä ranta-alueella, 10 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Majoitushintaan sisältyy WiFi-yhteyden, kuntosalin, saunan ja uima-altaan käyttömahdollisuus. Hotelliin kuuluu myös à la carte -ravintola ja yksityinen ranta. Hilton Helsinki Kalastajatorpan ilmastoiduissa huoneissa on LCD-televisio, työpöytä ja minibaari. Useissa huoneissa on oleskelualue. Oceana-ravintolassa tarjoillaan runsas buffetaamiainen, johon sisältyy erilaisia lämpimiä ja kylmiä vaihtoehtoja. Ravintola Meritorpassa on avokeittiö ja terassi, jolta on näköala merelle. Ruokalistalla on suomalaisia ja kansainvälisiä ruokia. Asiakkaat voivat rentoutua Hilton Kalastajatorpan suuressa puutarhassa tai vuokrata polkupyöriä ja lähteä tutustumaan lähialueeseen. Hotellilla on ilmaisia yksityisiä pysäköintipaikkoja. Lisämaksusta on tarjolla yksityinen sisäpysäköintipaikka. Hilton Helsinki Kalastajatorppa sijaitsee noin 400 metrin päässä Saunalahdentien raitiovaunupysäkiltä. Helsingin päärautatieasema on noin 25 minuutin raitiovaunumatkan päässä.


 5. Scandic Simonkenttä **** star 4 four stars Hotel Details
  Helsinki:
  Simonkatu 9
  HotelPhoto1 HotelPhoto2 HotelPhoto3 HotelPhoto4
  This hotel is 200 yards from Helsinki Central Station and 450 yards from Helsinki’s Esplanaden shopping district. Free WiFi and free access to the sauna and gym are offered here. Scandic Simonkenttä’s air-conditioned rooms have wooden floors and satellite TV. Facilities include a 24-hour shop, a terrace and free bicycle and walking pole rental. The lobby restaurant and bar offers city views. Simonkenttä’s organic breakfast buffet includes lactose-free and gluten-free options. Scandic Simonkenttä is certified as an environmentally-friendly hotel.
  Tämä hotelli sijaitsee 200 metrin päässä Helsingin päärautatieasemalta ja 400 metrin päässä Esplanadin ostosalueelta. Hotellissa on ilmainen WiFi sekä sauna ja kuntosali. Scandic Simonkentän ilmastoiduissa huoneissa on puulattiat ja satelliitti-tv. Lisäksi hotellissa on ympäri vuorokauden avoinna oleva kauppa, terassi ja ilmaisia vuokrapolkupyöriä sekä kävelysauvoja. Aularavintolasta ja baarista on näköala kaupunkiin. Runsaaseen luomubuffetaamiaiseen kuuluu gluteenittomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja. Scandic Simonkenttä on saanut ympäristöystävällisen hotellin sertifikaatin.


 6. Glo Hotel Kluuvi **** star 4 four stars Hotel Details
  Helsinki:
  Kluuvikatu 4
  HotelPhoto1 HotelPhoto2 HotelPhoto3 HotelPhoto4
  Situated 550 yards from Helsinki Central Station, this hotel is next to Galleria Esplanade Shopping Centre. Relaxing treatments can be booked in the on-site Kämp Spa, which includes a sauna lounge with a traditional Finnish sauna and a steam bath. All rooms at Glo Hotel Kluuvi include wooden floors, a 32-inch LCD TV and air conditioning. Some rooms also offer additional comforts like tea/coffee facilities, bathrobes and slippers. The restaurant Tray offers a varied à la carte menu, as well as fresh lunch dishes with a salad buffet. Helsinki Airport is 13 miles from the hotel. Helsinki Cathedral is just 450 yards away.
  Tämä Galleria Esplanad ‑kauppakeskuksen vieressä sijaitseva hotelli on 500 metrin päässä Helsingin päärautatieasemalta. Samassa rakennuksessa sijaitsevasta Kämp Spasta voi varata rentouttavia hierontahoitoja. Span saunaosastolla on perinteinen suomalainen sauna ja höyrysauna. Glo Hotel Kluuvin kaikissa huoneissa on puulattiat, 32-tuumainen LCD-televisio ja ilmastointi. Joissakin huoneissa on teen ja kahvin valmistusvälineet sekä kylpytakit ja tossut. Ravintola Traysta voi tilata erilaisia à la carte ‑annoksia ja tuoreen lounaan, johon sisältyy salaattibuffet. Helsinki-Vantaan lentoasema on 21 km:n päässä hotellista. Helsingin tuomiokirkko on vain 400 metrin päässä.


 7. Hilton Helsinki Strand ***** star 5 five stars Hotel Details
  Helsinki:
  John Stenbergin ranta 4
  HotelPhoto1 HotelPhoto2 HotelPhoto3 HotelPhoto4
  This waterfront hotel is only 5 minutes' walk from Hakaniemi Market Hall. Its air-conditioned rooms feature flat-screen TVs and large windows facing the Baltic Sea, the quiet courtyard or the city. Hakaniemi Metro Station is 250 yards away. Free WiFi is available. Each room at Hilton Helsinki Strand includes a work desk and a minibar. The in-house Restaurant BRO serves only the best ingredients and pairs them together into pure and interesting flavor combinations. BRO has also a high-class cocktail bar offering drinks flavored with home-made syrups. The top-floor executive lounge has a waterfront view, and guests with access can enjoy their breakfast here and relax during the day with a coffee/tea and snacks. The executive lounge access also includes an evening buffet and complimentary refreshments. Attractions such as Helsinki Cathedral and the Aleksanterinkatu shopping street are only 0.6 miles from Hilton Helsinki Strand.
  Tämä rantahotelli on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Hakaniemen kauppahallista. Ilmastoiduissa huoneissa on taulu-tv ja suuret ikkunat, joista on näkymä Itämerelle, rauhalliselle sisäpihalle tai kaupunkiin. Hakaniemen metroasemalle on 250 metriä. Käytettävissä on ilmainen WiFi. Hilton Helsinki Strandin kaikissa huoneissa on työpöytä ja minibaari. Hotellin tiloissa on Ravintola BRO, jossa on tarjolla vain parhaista raaka-aineista valmistettuja puhtaita ja mielenkiintoisia makuyhdistelmiä. Ravintola BROssa on myös tasokas cocktailbaari, jossa on saatavilla kotitekoisilla siirapeilla maustettuja juomia. Ylimmän kerroksen Executive Loungesta on näköala merelle, ja asiakkaat, joiden huonehinta sisältää pääsyn loungeen, voivat nauttia siellä aamiaisen sekä kahvia, teetä ja pientä purtavaa päivisin. Executive Loungessa on tarjolla myös illallisbuffet ja ilmaisia virvokkeita. Helsingin tuomiokirkon ja Aleksanterinkadun ostosmahdollisuudet sekä muut nähtävyydet ovat vain 1 km:n päässä Hilton Helsinki Strandista.


 8. Hotel Indigo Helsinki-Boulevard **** star 4 four stars Hotel Details
  Helsinki:
  Bulevardi 26
  HotelPhoto1 HotelPhoto2 HotelPhoto3 HotelPhoto4
  Situated on the historic Bulevardi avenue in trendy Punavuori, this boutique hotel is 650 yards from Kamppi Metro Station. Facilities include electric-car charging stations, free WiFi and a free 24-hour gym. The eco-friendly Hotel Indigo Helsinki-Boulevard provides rooms with modern décor and amenities. Hardwood floors, Nespresso coffee machines and rainfall showers are standard. Bathrobes and free soft drinks add an extra touch of comfort. The in-house bistro Bröd Punavuori uses fresh, seasonal ingredients in its hearty, local dishes. Drinks can be enjoyed in the lobby lounge. The surrounding streets have some of the best independent shops the Design District has to offer. Bigger brands are found at Stockmann Department Store and along Esplanade Boulevard, both just 10 minutes’ walk away. Helsinki Central Station is within 15 minutes’ walk of Indigo Helsinki-Boulevard.
  Tämä historiallisella Bulevardilla trendikkäässä Punavuoressa sijaitseva boutique-hotelli on 600 metrin päässä Kampin metroasemalta. Palveluihin kuuluvat sähköauton latausasema, ilmainen WiFi ja ilmainen 24h-kuntosali. Ympäristöystävällisen Indigo Helsinki-Boulevard -hotellin huoneissa on moderni sisustus ja mukavuudet. Niissä on vakiovarustuksena kovapuulattiat, Nespresso-kahvinkeitin ja sadesuihku. Lisämukavuutta tuovat kylpytakit ja ilmaiset ​​virvoitusjuomat. Majoituspaikan Bröd Punavuori -bistro käyttää tuoreita sesongin raaka-aineita runsaiden ja paikallisten ruokien valmistamiseen. Aulabaarissa voi nauttia juomia. Ympäröivillä kaduilla on joitain parhaita designkaupunginosan itsenäisistä liikkeistä. Suuremmat merkit löytyvät Stockmannin tavaratalosta ja Esplanadin varrelta vain 10 minuutin kävelymatkan päästä.Helsingin päärautatieasemalle on Indigo Helsinki-Boulevardista 15 minuutin kävelymatka.


 9. Roost Kristian **** star 4 four stars Hotel Details
  Helsinki:
  10 Kristianinkatu B 26
  HotelPhoto1 HotelPhoto2 HotelPhoto3 HotelPhoto4
  Featuring a garden, Roost Kristian is located in the Eteläinen Suurpiiri district of Helsinki, only 650 yards from Helsinki Cathedral. The property is 0.7 miles from Helsinki Music Centre and 0.8 miles from Finlandia Hall. This air-conditioned apartment comes with 2 bedrooms, a TV, a dining area, and a kitchen. Helsinki Bus Terminal is 0.9 miles from the apartment, while Kamppi Shopping Centre is a 19-minute walk away. The nearest airport is Helsinki-Vantaa Airport, 9.9 miles from Roost Kristian.
  Featuring a garden, Roost Kristian is located in the Eteläinen Suurpiiri district of Helsinki, only 600 metres from Helsinki Cathedral. The property is 1.2 km from Helsinki Music Centre and 1.3 km from Finlandia Hall. This air-conditioned apartment comes with 2 bedrooms, a TV, a dining area, and a kitchen. Helsinki Bus Terminal is 1.5 km from the apartment, while Kamppi Shopping Centre is a 19-minute walk away. The nearest airport is Helsinki-Vantaa Airport, 16 km from Roost Kristian.


 10. Roost Lapinlahti ***** star 5 five stars Hotel Details
  Helsinki:
  25 Lapinlahdenkatu
  HotelPhoto1 HotelPhoto2 HotelPhoto3 HotelPhoto4
  Offering free WiFi and garden views, Roost Lapinlahti provides accommodation located in Helsinki, just a 5-minute walk from Kamppi Shopping Centre. The property is 450 yards from Helsinki Bus Terminal. The apartment features 1 bedroom, a kitchen with a dishwasher and an oven, a washing machine, and a bathroom. A flat-screen TV is featured. Helsinki Music Centre is 1,000 yards from Roost Lapinlahti, while Finlandia Hall is 0.6 miles from the property. Helsinki-Vantaa Airport is 10.6 miles away.
  Offering free WiFi and garden views, Roost Lapinlahti provides accommodation located in Helsinki, just a 5-minute walk from Kamppi Shopping Centre. The property is 400 metres from Helsinki Bus Terminal. The apartment features 1 bedroom, a kitchen with a dishwasher and an oven, a washing machine, and a bathroom. A flat-screen TV is featured. Helsinki Music Centre is 900 metres from Roost Lapinlahti, while Finlandia Hall is 1 km from the property. Helsinki-Vantaa Airport is 17 km away.


 11. Hotel Finn ** star 2 two stars Hotel Details
  Helsinki:
  Kalevankatu 3 B
  HotelPhoto1 HotelPhoto2 HotelPhoto3 HotelPhoto4
  Directly across the street from Stockmann Department Store, this hotel is a 5-minute walk from Helsinki Central Train Station. It has free Wi-Fi, along with basic and functional rooms with local artist's works. Cable TV and private bathrooms with a shower can be found in all rooms at Hotel Finn. A variety of restaurants, cafes and bars are in the area surrounding Finn Hotel. The staff is happy to recommend dining options. Bicycles can be rented on site to explore the city. The indoor Yrjönkatu Swimming Hall, less than 325 ft from the hotel, features Finnish saunas and nice bathing opportunities. Helsinki Harbour and the Senaatintori Market Square are a 13-minute walk from Hotel Finn.
  Tämä hotelli sijaitsee Stockmannin tavarataloa vastapäätä ja 5 minuutin kävelymatkan päässä Helsingin päärautatieasemalta. Hotelli tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n ja käytännöllisiä perustason huoneita, joiden seiniä koristavat paikallisten taiteilijoiden taideteokset. Finn-hotellin kaikissa huoneissa on kaapeli-tv ja oma kylpyhuone suihkulla. Finn-hotellin lähellä on monia ravintoloita, kahviloita ja baareja. Henkilökunta suosittelee mielellään ravintolavaihtoehtoja. Tarjolla on myös vuokrapolkupyöriä lähialueisiin tutustumista varten. Yrjönkadun uimahalli saunoineen sijaitsee alle 100 metrin päässä hotellista. Helsingin satamaan ja Senaatintorille on Finn-hotellilta 13 minuutin kävelymatka.


 12. NEXT Hotel Rivoli Jardin Helsinki **** star 4 four stars Hotel Details
  Helsinki:
  Kasarmikatu 40
  HotelPhoto1 HotelPhoto2 HotelPhoto3 HotelPhoto4
  Stay right around the corner from Helsinki's most beautiful walking and shopping promenade, the Esplanadi. Just a stone's throw from both the harbour and Market Place, is the superior style Next Hotel Rivoli Jardin. Rivoli Jardin offers recently renovated and tastefully decorated guest rooms with satellite TV and minibars. The light-colored and airy ground floor oriental style rooms are decorated with water hyacinth furniture and exquisite wooden carvings. Breakfast is served in the conservatory and drinks are available at the elegant Lobby Bar. At the Next Rivoli Jardin guests also benefit from a sauna with lounge, a meeting room and a business office.
  Next Hotel Rivoli Jardinissa yövyt Helsingin kauneimpana kävely- ja ostoskatuna tunnetun Esplanadin kulmauksessa. Tyylikäs Rivoli Jardin on kivenheiton päässä satamasta ja Kauppatorilta. Rivoli Jadinin hiljattain kunnostetuissa hotellihuoneissa on tyylikäs sisustus sekä satelliitti-tv ja minibaari. Vaaleasävyisissä ja ilmavissa alakerran huoneissa on itämainen sisustus, joka on toteutettu vesihyasinttikalustuksella ja upeilla puuveistoksilla. Aamiainen tarjoillaan viherhuoneessa ja juomia on saatavilla elegantissa aulabaarissa. Next Rivoli Jardin sauna ja oleskelutila, kokoushuone ja toimistotila liikeasiakkaille.


 13. Scandic Paasi **** star 4 four stars Hotel Details
  Helsinki:
  Paasivuorenkatu 5b
  HotelPhoto1 HotelPhoto2 HotelPhoto3 HotelPhoto4
  This stylish designer hotel, opened in August, 2012, is one mile from Helsinki Central Station and just 165 ft from Hakaniemi Metro Station. It features free Wi-Fi, a lobby bar and 4 restaurants, serving fine and casual dining. The bold and contemporary furnishings at Scandic Paasi are inspired by the area's history, from Finnish boxing to a 19th-century circus. All rooms have a flat-screen TV and air conditioning. Some also feature a minibar and private balcony. Guests can enjoy surfing the internet or playing games on Paasi Scandic's 3 iPads, plus free use of bicycles and Nordic walking sticks. A fitness center and library with board games and magazines are available. Trams and buses also stop next to the hotel, and Senate Square and Helsinki Market Square are both within a 15-minute walk of the property. Hakaniemi Harbour, with convenient boat access to Korkeasaari Zoo, is a 2-minute walk from the hotel.
  Tämä elokuussa 2012 avattu tyylikäs designhotelli on 1,5 km:n päässä Helsingin päärautatieasemalta ja vain 50 metrin päässä Hakaniemen metroasemalta. Hotellissa on ilmainen Wi-Fi, aulabaari ja 4 ravintolaa hienostuneeseen tai mutkattomaan ruokailuun. Scandic Paasin rohkea ja nykyaikainen sisustus on saanut vaikutteita alueen historiasta, suomalaisesta nyrkkeilystä ja 1800-luvun sirkuksesta. Kaikissa huoneissa on taulu-tv ja ilmastointi. Joissakin huoneissa on myös minibaari ja oma parveke. Asiakkaat voivat käyttää internetyhteyttä tai pelata pelejä Scandic Paasin 3 iPadilla. Polkupyöriä ja kävelysauvoja on saatavilla lainaksi. Tiloissa on kuntosali ja kirjasto, jonka lautapelit ja lehdet ovat asiakkaiden käytettävissä.Raitiovaunut ja bussit pysähtyvät hotellin vieressä. Senaatintori ja Helsingin kauppatori ovat molemmat 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vain 2 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevasta Hakaniemen satamasta on kätevä lauttayhteys Korkeasaaren eläintarhaan.


 14. Hotel Haven ***** star 5 five stars Hotel Details
  Helsinki:
  Unioninkatu 17
  HotelPhoto1 HotelPhoto2 HotelPhoto3 HotelPhoto4
  Overlooking Helsinki's harbour, this elegant hotel is just around the corner from the Esplanadi shopping streets. Its rooms feature luxury beds, a spa-style bathroom and a Bang & Olufsen multimedia system. The air-conditioned rooms of Hotel Haven include modern décor, a minibar and both cable and satellite channels. Suites have views of the Presidential Palace, the Market Place and the Uspenski Cathedral. Guests enjoy free access to the Haven Hotel's modern gym, while a variety of skincare and body treatments can be booked at Siluetti Spa. Haven has 3 restaurants and a lounge bar with fireplace. The covered inner courtyard is a popular spot for afternoon coffee and evening cocktails.
  Tästä tyylikkäästä hotellista on näköala Helsingin Eteläsatamaan, ja se on aivan nurkan takana Esplanadin ostoskaduista. Hotellin huoneissa on ylelliset vuoteet, spa-tyylinen kylpyhuone ja Bang & Olufsen -multimediajärjestelmä. Ilmastoiduissa Hotel Havenin huoneissa on moderni sisustus, minibaari ja kaapeli- ja satelliittikanavat. Sviiteistä on näköala Presidentinlinnaan, Kauppatorille ja Uspenskin katedraaliin. Asiakkaat pääsevät ilmaiseksi Haven-hotellin moderniin kuntosaliin, ja erilaisia ihon ja vartalon hoitoja voi varata Siluetti Spasta. Haven-hotellissa on 3 ravintolaa ja lounge-baari, jossa on takka. Katettu sisäpiha on suosittu paikka nauttia iltapäiväkahvi ja iltacocktail.


 15. Hotel Arthur *** star 3 three stars Hotel Details
  Helsinki:
  Vuorikatu 19
  HotelPhoto1 HotelPhoto2 HotelPhoto3 HotelPhoto4
  Situated just 400 yards from Helsinki Central Station and opposite University of Helsinki Metro Station, this hotel offers a large breakfast buffet and a bookable sauna. WiFi is free. Kaisaniemi Park is next to the hotel. The rooms at Arthur Hotel have a work desk, TV and either a private bathroom with shower or access to shared facilities. Top-floor rooms offer views of Helsinki's rooftops. Hotel Arthur's on-site restaurant serves traditional Finnish cuisine and is furnished with decorative curtains and crystal chandeliers. Arthur Hotel is about 3 minutes’ walk from the Grand Casino Helsinki and the Finnish National Theatre. The Aleksanterinkatu shopping street is 650 yards away.
  Tämä hotelli sijaitsee vain 350 metrin päässä Helsingin päärautatieasemalta Helsingin yliopiston metroasemaa vastapäätä. Hotelli tarjoaa runsaan buffetaamiaisen ja varattavissa olevan saunan. WiFi on ilmainen. Kaisaniemen puisto on aivan hotellin vieressä.Arthur-hotellin huoneissa on työpöytä ja televisio. Asiakkaiden käytettävissä on joko oma suihkulla varustettu kylpyhuone tai jaettu kylpyhuone. Ylimmän kerroksen huoneista on näkymät Helsingin kattojen ylle. Hotel Arthurin ravintolassa tarjoillaan perinteisiä suomalaisia ​​ruokia. Ravintolassa on koristeelliset verhot ja kristallikruunuja. Arthur Hotel on noin 3 minuutin kävelymatkan päässä Grand Casino Helsingistä ja Suomen kansallisteatterista. Aleksanterinkadun ostoskatu on 600 metrin päässä.


Next Page  
Switch to page 1   [2]   [3]   [4]   [5]  

Helsinki tourist travel information links


Copyright © 1998-2018 Rang Ltd   Disclaimer & Copyright   Contact email or form   Hosted by